Paši garšīgākie biezpiena virtuļi. Pagatavot var diezgan ātri

Pakāpenisks gatavošanas process:

  • Biezpienu var izmantot veikalā pirktu vai mājās gatavotu. Labāk, ka tas būtu 9% biezpiens.
  • Bļodā liekam biezpienu, pieliekam divas ēdamkarotes krējumu (man krējums ir 20%, bet var arī jebkuru citu), iesitam divas olas.
  • Tad pieliekam cukuru, sāli un kārtīgi samīcām viendabīgā masā.
  • Pēc vēlēšanās, smaržai, var pievienot vaniļas cukuru.
  • Atsevišķā bļodā ieberam divas glāzes kviešu miltu (ar ietilpību 250 ml), pievienojiet cepamo pulveri un sajaucam ar karoti karoti.
  • Pēc tam miltus, nelielās porcijās, iesijājam biezpiena masā, katru reizi kārtīgi samaisot.
  • Noklājam galdu ar miltiem, mīklu izliekam uz galda un kārtīgi samīcam. Gatava mīkla sanāk mīksta un nedaudz līp pie rokām.
  • Izveidojam desiņu un sadalam mīklu vienādos gabaliņos.. Man sanāk apmēram 15 vienādi gabaliņi.
  • Katru mīklas gabaliņu saplacinām virtulī. Virtuļa biezumā ir pēc jūsu pašu vēlmes.
  • Pannu noziežam ar eļļu un liekam cept mūsu virtuļus līdz zeltainai krāsai no abām pusēm.
  • Ja nepieciešams, lai ēdiens būtu veselīgāks, var uzlikt virtuļus un cepamās pannas un apcept cepeškrāsnī.
  • Saceptos virtuļus uzreiz nosmērējam ar krējumu, apberam ar cukuru.

Protams, ja jums garšo savādāk, tad varat droši variēt, es daru tā. Pasniedzam galdā un baudām  gardos biezpiena virtuļus.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru