Paņēmiens, ar kura palīdzību lieku reizi nevajadzēs mazgāt ledusskapi: netīrumiem un mikrobiem nav ne mazāko cerību!

Visus mazgāšanas līdzekļus un sūkļus uzglabājiet vienā groziņā. Nākošajā mājas uzkopšanas reizē nebūs nepieciešams meklēt visas detaļas.

Ja jums nav iespēju (vai vēlmes) mazgāt traukus uzreiz pēc ēšanas, neaizmirstiet tos iemērkt ūdenī. Pēc tam nevajadzēs berzt ēdienu paliekas nost no tiem.

Ja vēlaties, lai tikko izmazgātās drēbes labi smaržotu daudz ilgāk, pievienojiet savam mazgāšanas līdzeklim klāt pāris pilienus lavandas ēteriskās eļļas. Šis paņēmiens palīdzēs novērst arī pelējuma veidošanos veļasmašīnā.

Lai jūsu izlietne no rūsas nepaliktu tumša un uz tās neuzkrātos kaļķa nogulsnes, pēc katras trauku mazgāšanas reizes ar sūkli, kas pamērcēta galda etiķī, pārtīriet visas virsmas. Tas palīdzēs izvairīties no agresīvas ķīmijas izmantošanas pēcāk.

Un mūsu pēdējais ieteikums. Šis gan būs psiholoģisks. Kārtējā mājas uzkopšanas laikā, kad grasāties tīrīt kādu noteiktu vietu, ieslēdziet taimeri uz piecām minūtēm. Būsiet pārsteigti, cik ātri iespējams iztīrīt māju, ja tās tīrīšanai atvēlēts ierobežots laiks.

LASI VĒL: Kā iztīrīt mikroviļņu krāsni un kafijas traipus? 9 knifiņi virtuves uzkopšanā

Visi šie paņēmieni tiešām ir ļoti vienkārši. Ja sāksiet tos ievērot un ikdienā piekopt, pamanīsiet, cik viegli patiesībā ir tīrīt māju. Turpmāk varēsiet daudz vairāk laika veltīt citām sev tīkamām nodarbēm!

Neaizmirstiet dalīties arī ar citiem!

Avots: vk.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru