Pamēģinat šo organisma attīrīšanas metodi ar linu sēklām. 3 nedēļās, jūsu ķermenis būs attīrīts no kaitīgām toksiskām vielām

Divi brīnišķīgi varianti

Lai novērstu dažādas komplikācijas no toksīniem, kas mūsu organismā palielina skābumu, kā arī noved pie aizcietējumiem un slikto vielu uzkrāšanos, jums jāizmēģina organisma attīrīšana ar linu sēklām.

Fakti par linu šķiedrvielu

Atkritumi no organisma parasti tiek izvesti caur mūsu taisno zarnu, bet ja tos neizvada savlaicīgi, tas var novest pie bīstamu vielu uzkrāšanos, un veselības sarežģījumiem. Tādējādi, lai to novērstu, mums uzturā ir jālieto produkti, kas ir bagāti ar šķiedrvielām, kas aptur jebkādu zarnu trakta bloķēšanu un gāzes uzkrāšanos.

Produkti, kas ir bagāti ar šķiedrvielām

Labākie pārtikas produkti, kuri ir bagāti ar šķiedrvielām ir – rieksti, pupas un graudi, bet noteikti ir labākais šķiedrvielu avots ir linsēklas.

Tās satur, gan šķīstošās, gan nešķīstošās šķiedrvielas

Kad runa ir par šķīstošu šķiedrvielu, tā palīdz gremošanai, uzsūcot ūdeni, tad pārvērš to par vielu, kas palīdz ietekmēt gremošanas procesu, lai jūsu organisms būtu spējīgs uzņemt nepieciešamās barības vielas, kas ir ietvertas jūsu ēdienā. Turklāt tas arī samazina sirds slimību risku. No otras puses, nešķīstošās šķiedrvielas sablīvē mūsu vēdera izeju, padarot to blīvu un smagu. Rezultātā fekālijas var iziet caur gremošanas trakts un mazināt bloķēšanas iespējamību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru