Oktobra horoskops visām zodiaka zīmēm – astrologi paredz pārmaiņu mēnesi!

Kas mūs sagaida 2017. gada oktobrī?

Auns

Jums pirmajā vietā atradīsies interese par attiecībām ar partneri. Tās var būt gan jaunas darba attiecības, gan romantiskas saiknes. Ļoti liela iespēja, ka noslēgsiet izdevīgus līgumus.

Vērsis

Pateicoties Venēras un Marsa atrašanās vietai, jūs paši atradīsieties visu citu cilvēku uzmanības centrā. Iespējams, ka gaidāms romāns ar kādu no kolēģiem, un jūsu saiknei būs nozīme arī ar darbu.

Dvīņi

Saules un Merkura nostātne pastiprina jūsu interesi pret mīlestību un romantiku. Šajā laikā jūs pavisam noteikti varēsiet atrast kādu, ar kuru uzsākt ilgstošas attiecības.

Vēzis

Jūs būsiet ļoti komunikabli un aktīvi. Taču Merkura un Saules nostātnes dēļ jūs priekšroku dosiet komunikācijai ar sev tuviem cilvēkiem. Viņi cienīs jūsu interesi pret saviem darbiem un problēmām.

Lauva

Šajā laikā jūs interesēs materiālā labklājība un finansiālais stāvoklis. Turklāt jūs būsiet ļoti draudzīgi un atradīsiet kopīgu valodu teju ar ikvienu.

Jaunava

Zvaigžņu sarindošanās Jaunavām liks attiecību ziņā ar draugiem un mīļoto cilvēku būt ļoti jutekliskiem. Turklāt jūs ļoti satrauks finansiālie jautājumi.

Svari

Planētu apvienošanās izcels jūsu kautrību un nevēlēšanos izrādīt iniciatīvu saistībā ar savstarpēju komunikāciju. Jums būs ļoti aktīva personīgā un profesionālās darbības dzīve.

Skorpions

Jūs būsiet aizrāvušies ar jaunas mīlas dzīvi. Iespējams, ka satiksiet vīrieti vai sievieti, kas atstās uz jums ļoti lielu iespaidu. Jūs noteikti neizrādīsiet šim cilvēkam to.

Strēlnieks

Jūs, visticamākais, ka vēlaties realizēt kādu radošu ideju, turklāt jums arī ir tāda iespēja. Taču pašlaik, Jupitera planētas ietekmē, jums nāksies ieguldīt lielas pūles tā realizēšanai.

Mežāzis

Jūs leposieties ar saviem panākumiem un iegūtajām zināšanām. Taču Saturna planētas ietekmē sāksiet aizvien dziļāk ieslīgt sevī un reflektēt – šaubīties par to, cik pareiza ir jūsu rīcība.

Ūdensvīrs

Jūsu personīgās attiecības kļūs harmoniskas un mierīgas. Jūs sāksiet izrādīt savu simpātisko dabu, tādēļ aizvien vairāk cilvēki pievērsīs jums uzmanību un izrādīs interesi. Jums aizvien vairāk radīsies iespējas, kuru dēļ sanāks realizēt savas ieceres.

Zivis

Ļoti daudz kas jūsu dzīvē būs atkarīgs no attiecībām ar savu partneri – gan darba, gan otras pusītes. Visu noteiks tas, vai spēsiet mierīgi sarunāt visu ar apkārt esošiem cilvēkiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru