Nostradamus un Vangas pareģojumi par Donaldu Trampu ir šausminoši!

“Melīgs mirstīgais, kas slēpj sevī neprātu, liks Bizantijai mainīt savus likumus. No Ēģiptes izies tas, kurš gribēs, lai atceltu Ediktu, kas maina naudas kursu un zelta provi.

Liela strīda laikā atnāks viesuļvētra. Tas, kas pārkāpis vienošanos, pacels galvu pret Debesīm. Un ar asiņainu muti peldēs asinīs. Uz zemes viņa seju nomaskēs ar pienu un medu”.

LASI VĒL: Aleksandrs Šeps: kā ar sveču palīdzību piesaukt veiksmi, naudu un mīlestību

Nostradamus pareģojumu tulkotājs Artūrs Evanss paskaidro, ka vārdi “viltus mirstīgais” simbolizē Trampu, kurā itkā arī “slēpjas neprāts”. Senās Bizantijas vietā tagad atrodas Stambula, bet Donalds Tramps ir ieņēmis ārkārtīgi agresīvu pozīciju attiecībā pret Turciju pēc neizdevušā veiklā gājiena.

Pēc šiem vārdiem Artūrs Evanss secināja: “Donaldu Trampu kāds ir nodevis, tāpēc viņš tagad ir nikns. Viņš daudz runās par asinīm reliģijas vārdā, bet galu galā ar tām aizrīsies. Piena un medus zeme, kas pieminēta pareģojumā, – ir Izraēla. Bet Tramps atklāti runāja par savu nodomu kļūt par neitrālu starpnieku starp Izraēlu un Palestīnu. Pēdējā rindiņa runā par viņa mēģinājumiem nodemonstrēt draudzību, un par to, ka galu galā viņš izrādīsies uz zemes…”

Starp citu, Nostradamusa pareģojumi par Donaldu Trampu daudzējādā ziņā saskan ar citu ekstrasensu pareģojumiem. Tā pazīstamā bulgāru gaišreģe Vanga, kas nomira 1996. gadā, savulaik veica veselu virkni interesantu paziņojumu par amerikāņu reālijām.

Iesākumā gaišreģe pareģoja, ka par 44. ASV prezidentu kļūs melnādains cilvēks, kas pēc daudziem gadiem arī notika ar Obamu. Un pēc tam viņa šokēja ar vēl drosmīgāku prognozi. Pēc Vangas vārdiem, Baraks Obama būs pēdējais ASV prezidents!

44. ASV prezidenta valdīšana novedīs valsti līdz ekonomiskajai krīzei, kuras dēļ sāksies jauns karš starp Ziemeļiem un Dienvidiem, un notiks visas valsts bojāeja…Bet par grūdienu šim visam kalps Lielais Karšs, kas iesācies Sīrijā!

LASI VĒL: Tramps apsver lēmumu attaisnot jau mirušo Muhamedu Ali

Formāli Donalds Tramps vēl nav ieņēmis amatu – tam ir jānotiek tikai 20. janvārī. Tieši šajā datumā noteikta jaunā prezidenta inaugurācija. Bet pagaidām visa pasaule ir trauksmainās gaidās, baidoties no tā, ka tik nepiepildās Vangas pareģojums…

Njā, Vangas un Nostradamusa pareģojumi šausmina, bet tas nebūt nenozīmē, ka tie piepildīsies. Galu galā, katrs var gaišreģu teikto traktēt pa savam.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru