Noskaidro, kā citiem būtu jāsadzīvo ar tevi, atbilstoši tavam horoskopam

AUNS

Lai sadzīvotu ar Aunu, ir jāievēro viens ļoti svarīgs nosacījums, kas jāievēro visiem,  – jūs nedrīkstat palikt vienaldzīgi pret Aunu – it īpaši tad, ja viņš nāk pie jums pēc padoma. Kaut arī viņam raksturīga padomu uzklausīšana, bet galu galā lietu veikšana pa savam,  šādu rīcību neaizmirsīs. Nenorādiet uz viņu trūkumiem un nepilnībām ar neiecietību un nicināšanu, bet gan pasniedziet kritiku tik maigi, cik vien iespējams, lai viņus neaizvainotu un uzturētu labas attiecības.

VĒRSIS

Vairāk par visu viņš mīl mieru un nevēlas, lai viņam aizrāda. Nevajag aizmirst, ka Vērša raksturīgākās īpašības ir spītība un stūrgalvība, tāpēc, saskarsmē ar viņu, būtu ieteicams piekāpties, lai neizraisītu liekus konfliktus. Starp citu, tie, kas ir ragos ar Vērsi, to nevar nepamanīt un nejust. Nelaimīgs ir tas, kurš nonācis viņa melnajā sarakstā. Lai gan Vērsis ir pacietīgs, šo iezīmi nevajadzētu izmantot savtīgiem nolūkiem, liekot viņam bezgalīgi gaidīt, jo viņa pacietības mērs var robežoties ar izteiktu neapmierinātību un dusmām uz visu pasauli.

DVĪŅI

Garlaicība ir viena no neskaitāmajām lietām, kas Dvīni nomāc. Vienmēr meklē sev cienīgus sarunu biedrus, ar kuriem varētu diskutēt par visu. Viņi parasti izvairās uzturēties kompānijās ar,  par sevi intelekta ziņā zemāk stāvošiem, cilvēkiem. Tāpēc, ja esi sekls un garlaicīgs, vari velti nepūlēties, lai pievērstu viņa uzmanību. Viņi mēdz uzvesties bērnišķīgi, bet tam nebūtu jāpievērš uzmanība, tā viņi sevi izklaidē. Un vēl viens būtisks faktors, ja tevi neapmierina kaut kas viņa attieksmē, esi atklāts un pasaki. Viņam nepatīk divkosīgi cilvēki, kas saka vienu, bet dara citu.

Lasi vēl: 3 Zodiaka zīmes, kurām oktobris nesīs veiksmi mīlestībā

VĒZIS

Ar Vēzi viegli sadzīvot, ja būsiet mīļš un laipns, viņam nepatīk cilvēki, kas izrādās un lielās, tāpēc viņa klātbūtnē vēlams to neizrādīt. Ja viņš kaut ko dzīvē sasniedz, svarīgi tikt paslavētam, tas ir kā stimuls, lai darītu ko ievērības cienīgāku. Nekad nejoko par lietām, kas viņu var aizskart. No ārpuses to centīsies neizrādīt, bet iekšēji būs dziļi sašutis.

LAUVA

Lauvas ir jautri, dzīvespriecīgi un draiski, taču līdz brīdim, kamēr jūs glaudīsiet viņus pa spalvai. Vēlams būtu rīkoties pēc viņa prāta, bet, zinot to, ka ne visi tam ir gatavi, jādod zināms fakts, ka viņa pakļautībā nebūsiet. Ir veselīgi pateikt to, ko viņš dara nepareizi, tikai pēc iespējas maigāk, lai viņš neapvainotos. Lauvai ir svarīgi tikt paslavētam, viņš iespējams diezgan bieži lielīsies ar saviem panākumiem, bet tā vietā, lai ļautu sevi tam nomākt, uzklausiet viņu un  tad stāstiet par savām iecerēm. Lauva ar prieku uzklausīs un dos padomu.

JAUNAVA

Bieži gadās, ka Jaunava kaut ko izplāno, bet tā arī nekad nepaveic, jo šaubās par savām spējām. Būtiski ir viņu uzmundrināt, jo tuvāko atbalsts ieņem milzīgu lomu viņa izaugsmē. Jūtu gammai Jaunavas dvēselē ierādīta īpaša vieta, kuru nedrīkst aizskart un apsmiet. Tāpēc esiet iecietīgi, jo kritiku uzņem ļoti skeptiski, pat izvēlas neticēt acīmredzamām lietām par sevi, kuras tikai pēc laba laika pats pamana. Lai arī viņa pārlieku lielā uztraukšanās mēdz krist uz nerviem, jāņem vērā tas, ka viņš to dara, jo viņam rūp. Mēģiniet viņu pieradināt pie tā, ka ne visam beigas ir nelaimīgas, un ka katrai viņa nedienai iespējams pozitīvs galējais iznākums.

Lasi vēl: Trīs seksa Dievi, kas slēpjas aiz Zodiaka zīmēm

SVARI

Vislielākās problēmas sākas, kad viņam jāpieņem kāds lēmums, jāizšķiras par kādu soli. Tāpēc nesteidziniet viņus kādā jautājumā. Sekla humora izjūta viņus neuzrunā, un, ja viņš nesmejas par jūsu jokiem, tad jums tiešām tādas nav. Svari necieš konfliktus, tāpēc labāk neesiet piekasīgi un neizaiciniet viņus uz dueli, pat ja viņi šķiet piekāpīgi. Dzīvo pēc vienlīdzības  principa. Kā attieksieties pret viņiem, tā viņi pret jums!

SKORPIONS

Nedodiet viņam padomu jomās, kur paši esat nulles.  Ārēji to neizrādīs, bet skatīsies uz jums kā uz idiotiem, jo tukšu pļāpāšanu pamana pa gabalu un uz ko tādu neuzķeras.  Ja kaut ko apņēmies, to arī izdarīs. Svarīgi ir viņu neapturēt, bet gan iedrošināt un atbalstīt, pretējā gadījumā, maldīgus ieteikumus un kritiku  uztvers kā skaudības pazīmes, kas viņos tikai kurina naidu. Parasti ātri “iekarst”, bet tik pat ātri “atdziest”. Iemāciet viņam lietas uztvert mierīgāk un apdomāt savu sakāmo.

STRĒLNIEKS

Esi tu pats, ja vēlies uzturēt labas attiecības ar Strēlnieku, viņš necieš cilvēkus, kas no sevis kaut ko tēlo. Nepanes tos, kuri nav brīvdomātāji un nevar atstāt savu komforta zonu, bet ierobežo sevi un apkārtējos. Veclaicīgi uzskati un konservatīvisms Strēlnieku neuzrunā. Parasti lietas sauc īstajos vārdos, skarbo patiesību mēdz pasniegt tā, kā tas ir, nevis caur puķītēm. Par to nebūtu jāapvainojas, bet jāuztver tas kā veselīgs ieteikums.

Lasi vēl: Katras Zodiaka zīmes mīļākais vārds. Šajos vārdos ir visu to jēga!

MEŽĀZIS

Nepatīk lietu sasteigšana, tāpēc neizpaudiet par sevi visu pirmajā tikšanās reizē, neesiet kā atvērtas grāmatas, citādi viņa interese par jums zudīs. Reizēm var likties pesimistiski noskaņots, uzmundriniet viņu ar jokiem par to, ka viss taču varētu būt sliktāk. Ja esat pietiekami asprātīgs, spēsiet viņus uzmundrināt un dienu padarīt gaišāku. Nenorādiet uz viņa ieradumiem, kuri jums pašiem nepatīk. Viņš savus draugus aizstāv, to pašu arī sagaida no viņiem.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs necieš saistības, pienākumu, vēlas palikt mūžam brīvs, tāpēc neierobežojiet un nekontrolējiet viņu. Tāpat viņam nepatīk atskaitīties par katru savu darbību, ko gribēs, to pats pastāstīs. Ūdensvīrs visu dzīvi tieksies pēc zinībām, bet necietīs, ja tam aizrādīs vai kaut ko uzspiedīs, vēl jo mazāk – pavēlēs. To, ko viņš jums pasaka, nav jāuztver personīgi un jāapvainojas, vienkārši jāapdomājas un ieteikums jāņem vērā kā veselīga kritika.

ZIVIS

Šīs zīmes pārstāvjiem nepatīk attiecību skaidrošana, viņš labāk atkāpsies, nekā turpinās konfliktu. Iesaistiet viņu kādās nodarbībās vai vienkārši pasauciet viņu līdzi uz kādu neparastu pasākumu, viņš to patiesi novērtēs. Svarīgs ir emocionāls atbalsts it visā, ko viņi dara. Ja nesaskatīs potenciālu vai jebko no kā viņi varētu no jums mācīties, drīz vien novērsīsies. Nekādā gadījumā nesakiet, ka viņiem būtu jāpieaug.

zv-tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru