Norijuši aizvainojumu, prinči Harijs un Čārlzs atsākuši sarunāties

Lielbritānijas princis Čārlzs savu jaunāko dēlu Hariju nav redzējis gandrīz astoņus mēnešus, taču abi tomēr atsākuši sarunāties, atsaucoties uz britu karaļnamam pietuvinātu anonīmu cilvēku, raksta portāls “Page Six”.

Princis Čārlzs, kurš no karalienes Elizabetes II mantos troni, pēdējo reizi ar savu dēlu Saseksas hercogu Hariju tikās šā gada aprīlī prinča Filipa bērēs. Uz tām princis Harijs bija ieradies viens – bez kundzes Meganas.Čārlzs līdz šim nav arī vaigā redzējis savu mazmeitu Lilibetu Diānu, kura nāca pasaulē šogad jūnija sākumā.

Starp karalisko ģimeni un no tās “aizgājušo” Hariju jau vairāk nekā gadu valda aizvainojums; attiecības tiek uzturētas vēsas, taču nu tajās ielauzies pozitīvi vērtējams moments, proti, Čārzls ar Hariju tomēr sākuši vismaz komunicēt.

“Tas nav tā, ka viņi sazvanītos katru dienu un nedomāju, ka tur viss tagad ir rožaini, tomēr abi reizi nedēļā apsēžas pie telefona un sirsnīgi aprunājas,” paudis monarhiem pietuvināts cilvēks, kurš saglabā anonimitāti. Viņš skaidro, ka princis Čārlzs bijis ļoti ievainots par to, ka Harijs un Megana “vienkārši uzmeta” savu ģimeni, atteicās no savām lomām un pārcēlās uz ārzemēm. Tagad saziņas kanāli starp tēvu un dēlu atkal ir atvērušies.

Kā zināms, pēc britu karaļnama pamešanas Saseksas hercogi pārcēlās uz ASV. Hercogiene Megana sniedza interviju Opras šovā, vainojot britu monarhiju rasismā, nenovīdībā, augstprātībā un citās negantās lietās.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru