Neviens no 40 uzaicinātajiem viesiem neieradās zēna dzimšanas dienā. Lūk, ko izdarīja viņa omīte!

Sieviete iegāja savā Facebook profilā un uzrakstīja: “Es nespēju nedalīties. Mans mazdēls ir smagi slims, viņš jau ir pārcietis piecas operācijas. Viņš nespēj tikt līdzi mācību materiāliem skolā, taču viņš ir viens no visdraudzīgākajiem un mīļākajiem zēniem. Mēs uzaicinājām visus viņa 40 skolas biedrus, taču ierasties apsolīja tikai 12.”

Līdz plkst. 17.00 pēcpusdienā tā arī nebija ieradies neviens no zēna klasesbiedriem. Džeralds atteicās ēst torti. Viņš dziļi sirdī vēl turpināja cerēt, ka kāds varbūt tomēr pie viņa ieradīsies. Pa to laiku Amēlija sāka zvanīt uzaicināto bērnu vecākiem. Lūk, ko viņai nācās dzirdēt: “Mans dēls nevēlas spēlēties ar jūsu Džeraldu. Viņš taču nav tāds, kā visi!”

Zēns ir pārcietis neskaitāmas sarežģītas operācijas. Tieši šīs operācijas bērnu kolektīvā padarīja viņu par “svešinieku”.

Omīte bija ļoti sarūgtināta. Viņa saņēmās ielikt vēl vienu postu savā Facebook profilā. “Viņam tā sāp. Viņš vienkārši gribēja iegūt draugus. Taču neviens tā arī neieradās, viņš nedabūja nekādus apsveikumus un nevienu dāvanu. Tieši tādēļ mans vienīgais mērķis ir savākt tik daudz apsveikumus un dāvanas, cik vien iespējams. Sūtiet tās man un es tās nodošu savam mazdēlam.”

Jau pēc pavisam neilga laika zem sievietes posta sāka parādīties komentāri. Sveicieni tika sūtīti no visām pasaules malām. Džeralds bija ārkārtīgi laimīgs! Viņš vēl nekad mūžā nebija saņēmis tik daudz apsveikumu! Ar laiku uz Amēlijas pastu sāka nākt neskaitāmas dāvanas.

Šī ziņa nonāca līdz pat varas iestādēm. Pēc pāris dienām pilsētas mērs pats personīgi uzaicināja Džeraldu, lai apsveiktu viņu dzimšanas dienā.

Liels paldies omītei, ka viņa vēlējās iepriecināt savu mazdēlu viņa īpašajā dienā. Un ko jūs domājat par Amēlijas rīcību?

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru