Nevienas jaungada svinības nav pavadītas bez šiem salātiem!

9Pagatavošana:

  1. Sēnes un sīpolu sagrieziet un apcepiet, neaizmirstiet pievienot mazliet sāls.
  2. Gurķus, vārīto vistas fileju un tomātus smalki sagrieziet.
  3. Ņemiet trauciņus, kas paredzēti vienai porcijai un lieciet tajos pirmo kārtu – sēnes un ceptos sīpolus.
  4. Apsmērējiet šo kārtu ar majonēzi, tad lieciet pa virsu kaperus.
  5. Pa virsu kaperiem lieciet tomātus un šo kārtu atkal apsmērējiet ar majonēzi.
  6. Tad lieciet vistas fileju un arī to apsmērējiet ar majonēzi.
  7. Pa virsu vistas filejai lieciet marinētos gurķus un visu apberiet ar rīvētu sieru.

Salāti “Tosca” kļūs par jebkura svētku galda delikatesi!

Labu apetīti!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru