Neticami! Lūk, iemesls, kādēļ ciemos nekad nedrīkst nākt ar tukšām rokām!

Jūs arī mēdzat ierasties svešā mājā ar tukšām rokām? Izrādās, ka to ir kategoriski aizliegts darīt. Ir nepieciešams no sevis atnest kaut vai kaut kādu nieciņu. Lūk, kādēļ!

Cik bieži jūs ejat ciemos, apciemojat vecākus/ bērnus? Jūs ierodaties ar tukšām rokām, vai arī kaut ko atnesat? Un šoreiz nepavisam nav runa par dzimšanas dienām, kad dāvana ir obligāts nosacījums.

Katram no mums ir kaut kas, ar ko dalīties. Atdošana, prieka sniegšana citiem, dāvanu došana – lai gan mazs, varētu būt pat nemateriāls, bet jūs pamanīsiet, kā mainīsies jūsu dzīves kvalitāte.

Izlasiet šo rindkopu no Dīpaka Čopras grāmatas “Septiņi garīgie veiksmes likumi”:

“Satiekot kādu, jūs varat pat klusējot nosūtīt viņiem svētību, novēlēt viņam laimi, prieku un daudz vairāk smieklu. Šis klusais laba vēlējums ir labs veids, kā neko nesakot uzdāvināt kādam labu.

Viena laba mācība, kuru sniedza man un kuru es tagad sniedzu saviem bērniem, ir tāda, ka nekad nedrīkst svešā mājā ierasties ar tukšām rokām, nekad neierasties ciemos bez dāvanām.

Jūs noteikti teiksiet: “Kā lai es kādam kaut ko dāvinu, ja man pašam nekā nav?”

Jūs varat atnest ziediņu. Kaut vai vienu ziediņu!

Jūs varat atnest atklātnīti, kurā uzrakstīti labi vārdi par to cilvēku, pie kura esat ieradušies ciemos.

Jūs varat atnest komplimentu. Un līdz ar to arī labu garastāvokli.

Jūs varat atnest lūgšanu, šādi palīdzot mājas saimniekiem.

Pieņemiet lēmumu vienmēr citiem dot, lai arī kurp jūs ietu un lai arī ko jūs satiktu. Jo vairāk jūs dodat, jo vairāk laba saņemat atpakaļ paši. Jo vairāk jūs saņemat paši, jo vairāk spējat atkal dot citiem tālāk.

Mūsu patiesā daba ir bagātība un pārpilnība, mēs esam bagāti no dabas, jo daba atbalsta visas mūsu vajadzības un vēlmes. Mēs neko nezaudējam, jo mūsu būtībā slēpjas tīrs potenciāls un bezgalīgas iespējas.”

/No Dīpaka Čopras grāmatas “Septiņi garīgie veiksmes likumi”/

Tagad jūs zināt, ka ciemos tiešām nedrīkst iet ar tukšām rokām un sliktām domām. Pat ja jums nav ko dot, jūs varat atbalstīt mājas īpašnieku ar labu vārdu vai izpalīdzīgu roku.

Avots: justfun.su

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru