Nestāsti par savām ciešanām citiem, tas nepalīdzēs. Garīdznieka padoms

Dievs var spert soļus tev pretim, bet, cienot tavu brīvību, viņš to dara tikai, reaģējot uz taviem soļiem. Pretējā gadījumā tas nozīmētu, ka viņš kaut kā tevi sasaista, bet tas tā nav.

Šeit ir lūgšana Vissvētākajai Jaunavai Marijai, kas tev palīdzēs grūtos brīžos:

Visšķīstā un Augsti teicamā Dievadzemdētāja Marija, Labā Ķēniņa labā Māte, izlej uz manu kaislīgo dvēseli Sava Dēla un mūsu Dieva žēlastību un Savām lūgšanām vadi mani uz labiem darbiem, lai savas dzīves turpmāko laiku tikumīgi pavadu un ar Tavu gādību, vienīgā Šķīstā un Augsti teicamā Dievadzemdētāja Jaunava, iemantoju paradīzi.

Mēs, Tavi kalpi, Dievadzemdētāja, Tev, kā Vadonei, mūsu Aizstāvei, dziedam uzvaras dziesmas, un, kā atpestīti no ļaunumiem, pateicības dziesmas, bet, tā kā Tev ir neuzvarams spēks, tad izglāb mūs no visām bēdām, lai mēs uz Tevi saucam: esi sveicināta, Līgava, Mūžam jaunava.

LASI VĒL: Zodiaka zīmes, kuras nekad neatgriežas pie bijušajiem

Augsti teicamā Mūžam jaunava, Kristus Dieva Māte, nes mūsu lūgšanu Savam Dēlam un mūsu Dievam, lai Viņš Tevis dēļ atpestī mūsu dvēseles.

Es visu savu cerību lieku uz Tevi, Dieva Māte, glāb mani Tavā patvērumā.

Dievadzemdētāja Jaunava, nenicini mani, grēcīgo, kam vajadzīga Tava palīdzība un Tava aizstāvība, jo uz Tevi paļaujas mana dvēsele, un apžēlojies par mani. Āmen.

avots: credindumnezeu.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru