Nepatīkamā patiesība, kuru nākas pieņemt, lai pārdzīvotu krāpšanu

Pārdzīvot krāpšanu ir sarežģīti, bet ne neiespējami. Lai to panāktu, tev ir jāsaprot, ka..

  1. Tu to nevarēji novērst

Pēc krāpšanas tu varētu pārdomāt jūsu attiecības līdz mazākajam sīkumam, censties saprast, kad un ko tu darīji ne tā, kas noveda līdz krāpšanai. Ja tu būtu harmoniskāka, daudz seksuālāka, ja dotu viņam vairāk brīvības. Lēmums par krāpšanu bija viņa, nevis tavs. Tu neesi vainīga. Ja viņš centās aizmukt no problēmām jūsu attiecībās, tad sākumā viņam vajadzēja par to aprunāties ar tevi, nevis skriet pie mīļākās.

  1. Tu ilgi nespēsi nevienam uzticēties

Tu mīlēji, tu uzticējies, bet cilvēks tavu uzticību nodeva un lika tev vilties mīlestībā. Tagad tev būs grūti noticēt, ka var būt arī citādāk, ka kādam varētu būt vislabākie nolūki, galu galā arī tas cilvēks bija zvērējis, ka mīl tevi. Bet tas ir normāli. Ir svarīgi pabūt vienai, iespējams, jāpārstāj būt tik naivai, un vairāk jāieklausās savās sirdī.

  1. Tu nevarēsi paredzēt kārtējo krāpšanu

Kad tu atkal sāksi satikties, kad atkal nolemsi kādam uzticēties, tu vari atkārtoti sastapties ar krāpšanu. Ja tu paliki kopā ar iepriekšējo nodevēju, tad tas vēl jo vairāk ir ticami. Krāpšana, diemžēl, ir tas, no kā sevi pilnībā pasargāt nav iespējams,  esot attiecībās. Viss, ko tu vari darīt – mīlēt šeit un tagad.

  1. Krāpšanā ne vienmēr vainīga ir otra sieviete

Parasti ļoti gribās novelt visu vainu uz to otru. It kā viņa speciāli būtu savaldzinājusi tavu vīrieti. It kā viņa būtu skaistāka, seksīgāka, labāka par tevi. Bet ļoti ticami, ka viņa nemaz nezināja, ka vīrietis ir aizņemts vai precējies. Ļoti iespējams, ka arī viņas sirds ir salauzta.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru