Nenovērtējams zaļo valriekstu uzlējums – zāles, kas uzceļ uz kājām un ārstē pat smagas slimības!

Pagatavošana

Jūs varat mēģināt šādu balzāmu pagatavot paši. Detalizētāka recepte un tās pagatavošanas tehnoloģija, protams, ir Gerasimova firmas noslēpums, bet pamēģināt jūs varat.

Jebkurā gadījumā nenāks par ļaunu, ja rīkosieties šādi: ņemiet ½ litru strauta, avota vai novārīta ūdens, ½ litru spirta, ½ litru medus un 200 gramus sasamalcinātus riekstus un 200 gramus sasmalcināta propolisa.

Rieksti jāievāc pilnmēnesī – tie saturēs visvairāk joda un citus mikroelementus. Rūpīgi tos sasmalcināt ar nazi vai arī gaļas maļajamā mašīnā. Propoliss sīki jāsasmalcina ar nazi.

LASI VĒL: Šis uzlējums palīdzēs jums kļūt slaidai!

Sasmalcinātus riekstus, propolisu ievietot 3-litru stikla burkā un apliet ar svaigu ziedu medu, ūdeni un spirtu. Novietot tumšā vietā, kur temperatūra sasniedz no 35 līdz 40 °C. Augstāka temperatūra iznīcinās fermentus, bet zemāka temperatūra vāji veicinās fermentācijas procesu.

Visu noturēt no 3 – 6 mēnešus. Lietošana: pa 1 tējkarotei pirms ēšanas 1 – 3 reizes dienā pēc augstāk sniegtās metodikas.

Es domāju, ka kontrindikācijas balzāma lietošanai no valriekstiem būs hipertireoze (paaugstināta vairogdziedzera joda hormony izstrāde).

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru