Nekad nebiju gatavojusi tik garšīgu vistu! Vīrs ar bērniem lūdzās, lai es tos pagatavoju atkal un atkal…

Vistas gaļas nageti

  • 1 kg vistas filejas
  • 1 tējkarote cietes
  • ½ tējkarote sodas
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • sāls pēc garšas
  • milti panējumam
  • augu eļļa cepšanai

PAGATAVOŠANA

1.Vistas fileju nomazgājiet, nosusiniet, sagrieziet mazos gabaliņos. Pievienojiet sāli pēc garšas, sodu, tad apmaisiet.

00

2.Aplejiet gaļu ar citrona sulu, pievienojiet cieti, atkal apmaisiet. Atstājiet vismaz uz 20 minūtēm, tad apviļājiet katru gabaliņu miltos.

3.Uz kārtīgi uzsildītas pannas, lieciet cepties vistu, līdz tā iegūst zeltainu nokrāsu.

Uz pannas vistas fileja pilnīgi acu priekšā sāk piebriest, kļūstot kraukšķīga un, tajā pašā laikā, ļoti sulīga. Gribas tos apēst, nemaz nesagaidot piedevas. Mājās gatavotie nageti ir ideāli ar jebkādiem dārzeņiem un arī saldskābo mērci.

Nepalaidiet garām iespēju pacienāt savus draugus ar šo lielisko ēdienu!

ideju

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru