Neiemīlieties Dvīņos!

Neiemīlieties Dvīņos, jo viņi jums spēs piedot jebkādus pāri darījumus. Taču pat tad, kad Dvīņi būs jums piedevuši, jums nāksies cīnīties ar sevi, lai piedotu paši sev.

Neiemīlieties Dvīņos, jo viņi atradīs laiku, lai jūs izzinātu. Turklāt viņi darīs visu iespējamo, lai būtu tāds cilvēks, kādu jūs vēlētos redzēt sev blakus.

Viņi uzzinās par visām jūsu pagātnes kļūdām, taču viņiem pats svarīgākais būs tas, kas jūs esat šobrīd.

Neiemīlieties Dvīņos, ja nevarat saprast to, ka viņiem nepieciešama telpa. Viņi nerunās par jums visu dienu un nedomās katru mīļu brīdi. Taču viņi jūs patiesi mīlēs un atvēlēs visu savu atlikušo laiku.

Dvīņi ir dzimuši līderi un darbaholiķi, kas tiecas pēc panākumiem. Viss, kas jums partnerī ir nepieciešams, – sapratne un atbalsts, kā arī gara pavada.

Neiemīlieties Dvīņos, jo viņi bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem atdos jums visu savu sirdi, un jums nekas cits neatliks, kā vēlme sniegt viņiem pretī to pašu.

Neiemīlieties Dvīņos, jo viņi ir bezcerīgi romantiķi – viņi atceras visas jūsu mīļākās dziesmas un vietas.

Neiemīlieties Dvīņos, jo, neskatoties uz to, ka viņi ir ļoti spēcīgi, viņiem ir ļoti grūti uzticēties citiem cilvēkiem, grūti pielaist sev kādu tuvu klāt. Taču, ja esat cilvēks, kuram var uzticēties, tad jūs iegūsiet patiešām uzticamu un tuvu saikni.

Neiemīlieties Dvīņos, jo jums radīsies vēlme aizsargāt viņus no visa ļaunā, kā arī tiem, kas vēlas viņus ļaunprātīgi izmantot. Jūs tik ļoti rūpēsieties par šo cilvēku, ka viņa labklājība jums būs pirmajā vietā. Viņi iemācīs jums beznosacījuma mīlestību.

Jūs zemapziņā jau teiksiet viņiem “Es tevi mīlu”, un, līdzko saņemsiet pretī šādu pašu atbildi, sapratīsiet, ka jums ir ārkārtīgi paveicies šajā dzīvē.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru