Necenzēta patiesība par katras zodiaka zīmes sliktākajām īpašībām! Izstāstām visu patiesību!

npAuns (21. marts — 19. aprīlis)

Jūs neesat jūtīgs cilvēks, bet gan kaitinošs un “lidojošs”. Vēl pirms minūtes viss bija lieliski, bet tagad jūsu noskaņojums asi izmainījās, un jūs visu atlikušo dienu par kaut ko “pūtīsieties”.

Lūdzu, nekavējoties tieciet ar to galā. Un pacentieties uzzināt, kā tikt galā ar savu jūtu vulkānu.

Vērsis (20. aprīlis — 21. maijs)

Jūs domājat, ka visa pasaule riņķo ap jums. Tāpēc ir vienkārši neciešami ar jums draudzēties un jūs mīlēt.

Un vēl pēc noklusējuma visus jaunos paziņas jūs uzņemat negatīvi. Jūs esat paranoiķis, kurš baidās, ka kāds taisās apdraudēt viņa neatkarību. Jūs esat vēss attiecībās un burtiski kaitiniet visus, kas jūs nepietiekami labi pazīst.

Dvīņi (22. maijs — 21. jūnijs)

Jums ir jāizlemj, kura personība jūs gribat būt. Un pēc tam jāpieturas pie šai personībai raksturīgajām uzvedības normām.

Tagad jūs ar vieniem un tiem pašiem cilvēkiem uzvedaties pilnīgi savādāk. Tāpēc jūs grūti ir uztvert nopietni. Katru nedēļu jūs esat cits cilvēks. Parasti tāda uzvedība ir raksturīga mazuļiem. Bet nevienam nepatīk pieaudzis bērns!

Vēzis (22. jūnijs — 22. jūlijs)

Jūs pārāk daudz un pārāk bieži raudat. Un tāpēc liekat cilvēkiem, kas atrodas jums blakus, justies neērti.

No jutīguma viedokļa, jūs esat pilnīgs bērns. Kad jūs jūtat sāpes vai skumjas, jūs vienmēr raudat un mekējat atbalstu.

Turklāt jūs visu uztverat personīgi. Tāpēc jūs ne tikai esat jūtīgi, bet arī ļoti, ļoti emocionāli. Mēs ieteiktu biežāk teikt cilvēkiem acīs, ko jūs jūtat, tā vietā, lai publiski ciestu, sniedzot citiem “tiesības” minēt, kas noticis. Vienkārši ticiet uz vārda.

Lauva (23. jūlijs — 22. augusts)

Lauvas ir mantkārīgi cilvēki, it īpaši, kas attiecas uz uzslavām un atzinības. Iespējams, jūsu mamma jūs nepietiekami bieži apskāva? Vai arī, kuri ir iemesls?

Lai arī kur cilvēki neatrastos ar Lauvām, viņus visur sāk vajāt klaustrofobijas lēkmes. Tāpēc, ka Lauvām ir nepieciešami apkārtēji, lai tie Lauvas pastāvīgi apjūsmotu un pamanītu katru sīkāko lietiņu viņu dzīvē.

Varbūt jums labāk pastāvīgi iemācīties, kā sevi mīlēt?

Jaunava (23. augusts — 22. septembris)

Tie ir vissliktākie draugi, kādi vispār vien var būt! Viņiem ir briesmīga gaume, un viņi pastāvīgi “zāģē” savus tuviniekus par nesvarīgām, garlaicīgām detaļām.

Svari (23. septembris — 22. oktobris)

Svari domā, ka viss, ko viņi saka, ir Dieva balss. It īpaši tad, kad lieta nonāk līdz “līdzsvarota un prātīga lēmuma” pieņemšanas nepieciešamībai.

Tikties un draudzēties ar jums nav pati patīkamākā lieta. Tāpēc, ka jūs tikai no skata liekaties sentimentāli un romantiski – bet patiesībā jums loģika vienmēr būs pirmajā vietā. Nu jūtas jau nu galīgi nē. Tās jūs pie lēmuma pieņemšanas nekad nepielaižat.

Skorpions (23. oktobris — 22. novembris)

Jūsu ego ir tik neticami masīvs, ka jebkurš, kurš ir jūs iemīlējis, pat nenojauš, ar ko viņam būs darīšana. Jūs mīlat tikai sevi – turklāt mīlēsiet sevi līdz pat mūža galam. Un tas jūs pilnīgi un itin nemaz nemulsina!

Strēlnieks (23. novembris — 21. decembris)

Strēlnieki arī ir sevī iemīlējušies cilvēki. Turkāt viņi var jebkurā brīdī velnišķīgi ieriebt. Un viņiem, tāpat kā Lauvām, arī nākas pastāvīgi atkārtot, cik superīgi viņi ir.

Mežāzis (22. decembris — 20. janvāris)

Jūs esat ĻOOOOOOOOOOOOOOTi garlaicīgi. Jebkuru interesantu domu jūs esat spējīgi pārvērst garlaicīgā un bezjēdzīgā burtiski sekundes daļiņas laikā.

Tāpēc ar jums nepavisam nav viegli sazināties. Kā likums, pirmo iespaidu jūs par sevi radāt kā par nūģi. Turklāt ne tikai pazīšanās laikā, bet arī gultā ( ja runa ir par pirmo reizi). Mums ir žēl.

Ūdensvīrs (21. janvāris — 18. februāris)

Visi Ūdensvīri klusībā sapņo kļut par Čārlzu Mensonu. Tas ir vāks.

Zivis (19. februāris — 20. marts)

Mīlēt zivis vienmēr ir traģiski. Un vēl sliktāk ir tas, ka nākas ar visiem spēkiem vērot, kā viņi no visa spēka mīl jūs.

No Zivīm visbiežāk gribas vienkārši tikt vaļā. Un pateikt viņām, lai nekad vairs nenāk. Tāpēc, ka viņas bojā jums noskaņojumu ar savu nīdēšanu un visur esamību atkal un atkal. Lūdzu, pārstājiet!

Jūs droši vien pavisam nepiekrītat šiem raksturīgajiem aprakstiem par sevi, bet tajā pašā laikā piekrītat, kad lasāt par saviem paziņām? Galu galā, neviens no mums nav ideāls, un mums ir tiesības būt “sliktiem”!

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru