Nav ko vairāk pateikt: dzemdēja, lai uzlabotu veselību — un atstāja bērnu slimnīcā

Oksana devās uz slimnīcu, laikus, jau aptuveni nedēļu pirms dzemdībām. Viņa atstāja ļoti labvēlīgu iespaidu — labi izglītota sieviete, mazliet pāri trīsdesmit gadiem. Ar māmiņas veselības karti viss bija kārtībā, viņa grūtniecības laikā bija uzskaitē privātajā klīnikā, un arī dzemdību namā noslēdza līgumu par dzemdībām.

Viņa ļoti negribēja dzemdēt pati, baidījās no sāpēm un lūdza ķeizargrieziena operāciju. Bet vajadzības pēc tā nebija, tāpēc Oksana gaidīja dzemdību kontrakciju. Tās sākās vēlu vakarā, un jau no rīta māmiņa bija dzemdību zālē. Jau pēc desmit minūtēm dienas gaismu ieraudzīja brīnumjauks bērniņš — pilnīgi vesela meitenīte, ļoti līdzīga savai mammai.

Un tad Oksana visus pārsteidza — viņa pat nepaskatījās uz bērnu, palūdza paņemt meiteni un aiznest uz bērnu nodaļu. Absolūti nekādas intereses par bērnu — viņa nejautāja ne tikai par viņas veselību, bet arī neko nepaprasīja par bērna dzimumu. Personāls pārsteigti saskatījās, bet neko nejautāja, varbūt tāda reakcija uz stresu.

Taču nākamajā rītā kļuva skaidrs, ka tas nav stress, bet jau iepriekš plānots un apzināts lēmums. Oksana palika stāvoklī un dzemdēja bērnu tikai tādēļ, lai atbrīvotos no endometriozes. Un viņa pat nedomāja paņemt meitu, nedomājot, uzrakstīja atteikumu no bērna. Bet jau izrakstoties, atstāja tālruņa numuru:

— Tas ir viņas tēvs. Tiesa, viņš nezina, ka biju stāvoklī, satikāmies mēs mazu brīdi, bet kad paliku stāvoklī, pārtraucu attiecības. Varbūt meitene viņam būs vajadzīga, bet es šaubos.

Atklāti sakot, daktere uzņēma numuru trīcošām rokām. Iedomājieties, kā tas ir — izskaidrot cilvēkam, ka viņam, izrādās, ir meita. Tikai viņa meitu atstāja dzemdību namā. Visi gaidīja, ka viņš vienkārši nometīs klausuli, tieši tā tas arī notika.

Bet jau pēc stundas vīrietis parādījās dzemdību nama durvīs . Parasts strādnieks no autoservisa, viņš pat nedomājot teica, ka paņems meitu mājās. Priekšā bija paternitātes atzīšanas procedūra, bet, par laimi, Oksana bija piekritusi palīdzēt, tāpēc visu paveica vienā dienā.

Slimnīcas personāls apraudājās, skatoties uz to, cik gādīgi jaunais tēvs pirmoreiz paņēma rokās savu mazulīti.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru