Nāc uz labestības koncertu “Atver savu sirdi” un ziedo

Svētdien, 4. novembrī, plkst. 11.00 Rēzeknes kultūras namā (Brāļu Skrindu ielā 3) aicinām uz labestības koncertu “Atver savu sirdi”. Jau astoto gadu biedrība “Eņģeļi ar mums” rīko labdarības koncertu, lai atbalstītu Rēzeknes un novada bērnus ar īpašām vajadzībām.

Šogad labestības koncertu atbalsta un tajā piedalīsies grupa “Otto”, folkloras kopa “Vīteri”, duets “Paprika”, ansamblis “Zdravinka”, ģitāristu ansamblis “Decima”, bērnu pop-rock grupa “Žvūrgzdyni”, horeogrāfiskais ansamblis “Kolorīts”, Zumba Dance u. c.

Katru gadu piebiedrojas jaunas ģimenes, kurām ir nepieciešams gan psiholoģiskais, gan materiālais atbalsts un biedrība “Eņģeļi ar mums” organizē radošas nodarbības ne vien bērniem, bet arī vecākiem, stiprinot ikvienu ar draudzības, vienotības, kopā būšanas un mīlestības saitēm.

Aicinām atbalstīt Rēzeknes un novada bērnus ar īpašām vajadzībām, kuriem retās slimības liedz viņu tālāko fizisko, valodas, kustību un citu veselam cilvēkam tik pašsaprotamu un nepieciešamo iemaņu attīstību. Pretī iegūsiet skaistām emocijām piepildītu dienu!

Biedrībā “Eņģeļi ar mums” ir apvienojušās ģimenes no Rēzeknes un novada, kas audzina bērnus un jauniešus ar īpašām vajadzībām. Biedrībā viens otru atbalsta un kopā meklē iespējas, lai pozitīvi ietekmētu un mainītu savu un bērnu dzīves kvalitāti.

Ieeja labestības koncertā par ziedojumiem.

Ziedot var arī uz kontu Nr. LV06HABA0551034335290,

biedrība “Eņģeļi ar mums”, reģ. Nr. 40008169258

Vairāk par biedrības aktivitātēm: https://www.facebook.com/groups/1759478204357617/?fref=nf

FOTO no labestības koncerta 2017. Foto: Aleksandrs Lebeds

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru