Moderni griezumi vidējiem matiem rudens – ziema 2018-2019

Kaskāde ar izskūtiem deniņiem

Gribiet uztaisīt modernu un stilīgu frizūru – izvēlieties kaskādi. Pēdējā laikā tā ir populāra ne tikai savā klasiskajā veidā, bet arī modernizētajā. Piemēram, jūs variet pamēģināt kaskādi ar izskūtiem deniņiem, kura izskatās ļoti kreatīvi un izaicinoši. Lielisks variants drosmīgām skaistulēm, kuras nebaidās no vispārējas uzmanības.

Pagarināts bobs

Neapstrīdams pagājušā un šā gada trends – pagarināts bobs. Tas tik ļoti iepatikās sievietēm, ka tagad tam pievērsušās vairāk nekā puse pasaules sievišķo iedzīvotāju. Kāpēc? Tāpēc, ka šis griezums viegli spēj pārvērst tēlu, padarīt to svaigāku un jaunavīgāku. Ideāls risinājums, kā jaunām meitenēm, tā arī sievietēm gados. Īpašu pievilcību savam griezumam jūs variet dot ar stilīga krāsojama palīdzību.

Bobs – karē

Nevērīgas un dabīgas cirtas, kuras rotā bobu -karē, palīdzēs jums katru dienu radīt kārdinošus tēlus. Šis griezums pieteicis sevi, kā neparasti stilīgs griezums sievietēm, kuras negrib katru dienu mocīties ar veidošanu. Neiedomājamu šarmu savai frizūrai jūs variet piešķirt ar stilīgu krāsojumu: balajāžu, ombre un sombre.

Un ko jūs par to domājat?

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru