Mīlestības horoskops visām zodiaka zīmēm nedēļai no 3. – 9. aprīlim

Dvīņi (21. maijs – 21. jūnijs)

Netaisiet nopietnu sejas izteiksmi, jo jūsu emocijām noticēs un citi no tām nobīsies. Pirmdien izdomājiet veidu, kā pavadīt laiku kopā ar savu iemīļoto cilvēku. Tādā veidā kliedēsiet visas bailes un bažas. Piektdiena – lieliska diena, lai atvēlētu laiku sarunai intīmā gaisotnē.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Trešdien iespējama nopietna attiecību kārtošana ar savu partneri, taču necentieties izvairīties no strīdiem un pasliktināt situāciju vēl vairāk. Jūs varat paskaidrot savu nostāju un skatījumu, atrisināt kopīgās problēmas. Pēc šādas attiecību kārtošanas tās nevar neuzlaboties.

 Lasi vēl: Riebīgais horoskops: uzzini, kura zodiaka zīme ir visriebīgākā

Lauva (23. jūlijs – 23. augusts)

Šajā nedēļā iespējami notikumi, kas labvēlīgi ietekmēs jūsu personīgo dzīvi. Nevienprātība un apvainošanās atkāpsies, sniedzot iespēju attīstīt daudz labvēlīgākas savstarpējās attiecības. Tas, kurš vēlas būt laimīgs, tāds arī būs.

Jaunava (24. augusts – 22. septembris)

Viena no sfērām jūsu dzīvē – attiecība ar jums mīļiem cilvēkiem. Viņi parādīs sevi pilnīgi citā gaismā un, iespējams, ka drīz pieņemsiet radikālus lēmumus, kas krasi izmainīs jūsu dzīvi. Sargiet savu laimi – to nav nepieciešams visiem izrādīt!

Svari (23. septembris – 23. oktobris)

Nezūdošā vēlme mirdzēt var izraisīt skaudību no jūsu izredzētā cilvēka puses. Trešdien centieties noturēt savas emocijas un neizgāzt tās visas uz sava mīļotā cilvēka. Otrā nedēļas daļa attiecību ziņā būs daudz harmoniskāka nekā pirmā daļa.

Skorpions (24. oktobris – 22. novembris)

Centieties būt daudz uzmanīgāki un ieturētāki, nevajag savu mīļoto cilvēku ‘raustīt’ par katru sīkumu. Ticiet mums – jums noteikti pietiks laika dažādām tikšanām un romantiskiem randiņiem. Rūpes un izrādītā mīlestība pret mīļoto cilvēku Skorpionus ceļ spārnos. Brīvdienās jūs sagaida jautrs izbrauciens divatā.

 Lasi vēl: Karmiskais horoskops visām zodiaka zīmēm. Vienā teikumā!

Strēlnieks (23. novembris – 21. decembris)

Grūtākie brīži darbā būs aiz muguras, tādēļ atvēliet laiku, lai atrisinātu problēmas savā personīgajā dzīvē. Daudziem būs jārisina nevienprātība un dažādi pārpratumi, bet citi, ieraugot šīs zīmes pārstāvjus, iemīlēsies no pirmā acu uzmetiena. Svētdiena – vislabākā diena romantiskiem randiņiem un patiesām atziņām.

Mežāzis (22. decembris – 20. janvāris)

Īslaicīgais klusums jūsu privātajā dzīvē var izraisīt vientulības sajūtu un domas, ka nevienam neesat vajadzīgi. Savukārt, ja jūs ielūkosieties savu draugu starpā – situācija krasi mainīsies. Taču nesteidzieties notikumiem pa priekšu, tie jau tā notiek pārāk ātri.

Ūdensvīrs (21. janvāris – 19. februāris)

Privātai dzīvei laiks būs atliku likām. Centieties nenospiest savu partneri, pārāk tam neuzbāžot virsū savu viedokli, jo galu galā iegūsiet tikai nevajadzīgu strīdus, kas pasliktinās jūsu attiecības. Izvairieties no jaunām izklaidēm, jo tās nenesīs neko labu.

Zivis (20. februāris – 20. marts)

Mierīga nedēļa, kas būs pilna ar vientulību un pārdomu brīžiem. Jums ir jāpadomā un jāizlemj pašiem priekš sevis – vai ienesīsiet jebkādas izmaiņas savās attiecībās ar mīļoto cilvēku, vai arī atstāsiet visu tādu, kāds tas bijis. Trešdiena un svētdiena – ideālas dienas, lai noorganizētu tikšanos un randiņus.

 Nesēdiet rokas klēpī salikuši – dalieties ar šo rakstu arī ar citiem!

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru