Melo, un mēs viņiem ticam! 5 melu veidi, kādus izmanto daudzi vīrieši

Vīrieši mēdz būt dažādi. Ja vieni pēc rakstura ir kārtīgi, tad citiem patīk staigāt riņķī apkārt. Sievietes, jo īpaši tad, kad ir iemīlējušās, mīl ar ausīm, tāpēc mūs ir ļoti viegli apmānīt konfekšu-ziedu periodā, kad mēs neredzam acīmredzamo.

LASI VĒL: 4 Zodiaka zīmes, kuras melo vairāk par visiem

Nereti vīrieši mums stāsta vienus un tos pašus pekstiņus.

Izveidojam sava veida špikeri, kādām vīriešu frāzēm ir vērst pievērst pastiprinātu uzmanību, lai nepakļautos apmānam.

“Es meklēju tikai nopietnas attiecības”

Apsveicam, ja tas patiešām tā ir, bet nereti vīrieši to pasaka tikai tāpat vien, lai ātrāk sievieti dabūtu gultā. Attiecību sākumā vairāk uzmanību pievērsiet pielūdzēja darbiem, nevis vārdiem. Darbi runā skaļāk par jebkuriem vārdiem.

“Tiklīdz es tevi ieraudzīju, uzreiz sapratu, ka tu esi tā, kuru visu dzīvi esmu meklējis”

Vēl viena frāze no brunču mednieka leksikas. Protams, ka jūs esat brīnišķīga sieviete, bet kā viņš to spēja tā saskatīt? Mēdz būt tā, ka cilvēki gadiem ilgi dzīvo kopā un katru dienu viens par otru uzzina kaut ko jaunu, bet te nejauša iepazīšanās un jau liktenis? Nesteidzieties, ieskatieties un izpētiet viņu labāk.

“Mēs vienmēr būsim kopā”

Pārāk pašpaļāvīgi, neapdomīgi un pārsteidzīgi. Interesanti, cik dāmām viņš jau kaut ko tādu ir teicis? Te nezini, kāda rīt izvērtīsies diena, bet viņš mētājas ar tādām nopietnām frāzēm vien pāris dienas pēc iepazīšanās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru