Maziņā trusenīte piedzima bez ausīm, bet viņas jaunā saimniece atrada lielisku risinājumu!

Patversmes problemātiskiem dzīvniekiem Sakramento darbiniece Rodažja Velša, atceras, kad pie viņas atnesa Mimi, viņa iemīlējās trusēnā – invalīdā no pirmā acu skatiena un pieskāriena.

Taisnību sakot, tad tā vēl nebija Mimi, bet vienkārši mazs pūkains kamoliņš… bez ausīm. Iedzimts defekts, kurš traucēja zvēriņā atpazīt trusi, tāpēc ka, kas tad tas par trusi bez raksturīgajām ausīm?

Redakcijai iepatikās tas, ko izdomāja Rodažja!

Ja ausu nav, tad tās var uztaisīt, kaut vai dekoratīvo versiju. Kosplejā ir tāds virziens zem nosaukuma „kemonomimi”, kad personāži uzvelk pieliekamas ausis, atbilstošas citam tēlam, un vairāk neko. Kad Rodažja par to uzzināja, viņa saprata, ka tas ir risinājums. Trusīti nosaukšu par Mimi, austiņas sašūšu no auduma un viņa tās nēsās, atdarinot normālu, ausainu trusi!

Protams, nācās veikt korekcijas. Rodažja izvēlējās mīkstas adītas austiņas auduma ausu ar cietu karkasu vietā. Saitītes saskaņā ar veselo saprātu nācās atstāt skata pēc, drošības apsvērumu dēļ viņa nesien ciešus mezglus. Jā, un arī par jauno ausu pastāvīgu nēsāšanu var aizmirst. Tās ir tikai uz foto sesijas laiku.

Bet pēc tam sākās radošie eksperimenti ar formu, krāsu un tēlu, un labi, ka „modelis” pret ieceri izturējās labvēlīgi un atļāva sevi ietērpt dizaineres kaprīzēs.

Ausu un galvassegu radīšana priekš Mimi kļuva par visu patversmes darbinieku hobiju un tagad trusenei ir iespaidīga dažādu tēlu kolekcija.

Visus parādīt laika pietrūkst, bet viskošākos – lūdzu!

avots: kadda.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru