Mati augs kā negudri un redze uzlabosies – ēdiet tikai trīs ēdamkarotes ŠĪ dienā!

Dabīgs līdzeklis cīņā pret matu izkrišanu un redzes problēmām

Recepti un pagatavošanas procesu meklējiet nākošajā lapā

Sastāvdaļas:

  • 200 g linsēklu eļļas
  • 4 citroni
  • 1 kg medus
  • 3 mazas ķiploku daiviņa

Pagatavošana:

No sākuma attīriet ķiplokus, lieciet tos blenderī kopā ar citroniem un sajauciet tik ilgi, līdz iegūta viendabīga masa. Pēc tam lieciet masai klāt linsēklu eļļu un medu, visu vēlreiz rūpīgi pārmaisiet. Kad viss būs kārtīgi samaisīts, iegūto masu pārlieciet trauciņā vai burciņā un uzglabājiet ledusskapī. Jums jālieto viena ēdamkarote šī līdzekļi apmēram 30 minūtes pirms ēšanas. Dienā jums nepieciešams uzņemt 3 ēdamkarotes šī līdzekļa pirms katras ēdienreizes. Atcerieties vienu svarīgu detaļu – līdzekli nepieciešams lietot tikai un vienīgi ar koka karoti!

Linsēklu eļļas labvēlīgās īpašības

Linsēklu eļļa ir dabīgs omega-3 taukskābju avots, kas baro matu folikulus un stimulē to augšanu. Turklāt šī eļļa novērš iekaisumu, palīdz novērst matu izkrišanu, blaugznas, kā arī citas matu un galvas ādas problēmas. No otras puses, tā saturā ir arī linolskābe. Ir pierādīts, ka tad, ja cilvēka organismam trūkst linolskābe, pasliktinās redze. Linsēklu eļļa satur daudz vairāk linolskābes nekā tauku. Tātad, tas ne tikai uzlabo cilvēka redzi, bet arī palīdz samazināt lieko svaru un arī samazina tauku daudzumu asinīs. Linsēklās ir ļoti daudz šķiedrvielu, kas var krasi uzlabot jūsu redzi.

Ieguvumi no ķiplokiem

Ķiploks skaitās kā viens no labākajiem līdzekļiem cīņā pret matu izkrišanu. Tieši ķiploku lietošana uzturā var uzlabot matu augšanas tempus, novēršot plikpaurību. Turklāt ķiploku sastāvā ir sērs un selēns, kas palīdz nostiprināt matu struktūru un kopējo mata veselību.

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru