“Mani sauc Sondra, un pirms diviem gadiem man izoperēja dzimumzīmi, kas bija ļaundabīga. Diagnoze – melanoma”

“Mani sauc Sondra, un pirms diviem gadiem man izoperēja dzimumzīmi, kas bija ļaundabīga. Diagnoze – melanoma.

Jau otro gadu ārstējos, un tas šobrīd aizņem lielāko daļu mana laika. Darba iespējas ir ierobežotas, esmu atkarīga no savas ģimenes un draugiem. Pašas spēkiem tieku galā tikai ar nepieciešamāko, jo ir dienas, kad nevaru izkāpt no gultas.

Pagaidām savu veselības recepti rodu balansā (pienākumu, aktivitāšu, atpūtas, veselīga ēdiena un terapijas balansā), kā arī ticībā par to, kas esmu, ko daru un kur vēlos būt. Izklausās pavisam primitīvi, bet trīsdesmit divos gados izlēkt no dzīves aktīvā vilciena un sākt sevi apzināties no jauna ir īsts izaicinājums.

Pirmajā terapijas nodarbībā es vēlos un rāpoju pa zemi, lai apzinātos, kur ir mans sākums… Tagad varu teikt, ka esmu nonākusi līdz kārtīga rāpotāja stadijai, kurš mēģina piecelties kājās, bet diezgan bieži ar visu spēku krīt un gūst dažādas mācības un atklāsmes.

Tev ir iespēja nenonākt manā situācijā, un tas ir diezgan vienkārši – “Necepies!” – gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Kad esam harmonijā ar sevi un laimīgi, nekādas slimības netiek mums klāt, taču sevi ir arī jāsargā – no saules, no karstuma. Un pievērs uzmanību savai ādai, kā arī mīļi apskati tuviniekus. Tik vien un tieši tik viegli!

Lai veselīgiem saules stariem piepildīta visiem šī vasara!”

SPKC pievienojas Sondras aicinājumam #Necepies!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru