Mangaļsalas iedzīvotāji šausmās par bezjēdzīgu 12 gadus vecas meitenes bojāeju; policija lūdz atsaukties aculieciniekus

4.decembrī Mangaļsalā notika traģēdija. 12 gadus veca meitene, kura vizinājās ar ragavām, kas piesietas pie automašīnas, gāja bojā, kad tās nolidoja no ceļa un ietriecās kokā. Šobrīd policija nodarbojas ar notikušā izmeklēšanu un lūdz atsaukties aculieciniekus – palīdzēt var jebkāda informācija.

Automašīna “Dodge Ram”, piekabe ar piepūšamo kameru un kamanas tika izmantotas braukšanai pa sniegu. Brauciens kādai ģimenei izrādījās traģisks. “Četri cilvēki – trīs nepilngadīgie un viens pieaugušais – izraisīja avāriju, kamera nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Trīs cilvēki nogādāti ārstniecības iestādē. Viens no bērniem, 12 gadus veca meitene no gūtajām traumām mira,” informēja Valsts policijā.

Likums paredz, ka transportlīdzekļa vadītājam pienākas reāla brīvības atņemšanas uz laiku līdz astoņiem gadiem, atņemot autovadītāja tiesības uz laiku līdz pieciem gadiem.

Vietējie iedzīvotāji nespēj noticēt, ka kāds tādā veidā jautru brīžu dēļ varēja riskēt ar tuvu cilvēku dzīvību. “Man bira asaras. Tas puisis jānošauj par to, ka tik bezapdomīgi piekabināja kameru un vadīja automašīnu. Šausmas. Ļoti žēl meitenīti. Tāda muļķība, pieāķēties pie mašīnas un dzīties. Visa dzīve bija priekšā. Žēl, bet ko tu tagad padarīsi,” sacīja vietējais iedzīvotājs.

Šis gadījums tikšot rūpīgi izmeklēts, tāpēc svarīgi apkopot informāciju no visiem iespējamiem avotiem. Policija lūdz atsaukties aculieciniekus, kuri redzējuši mašīnu gan pirms, gan pēc notikuma. Jebkura informācija var būt noderīga izmeklēšanas procesā, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Video Tu vari noskatīties ŠEIT

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru