Lūpu krāsu toņi rudenim

Jau gadsimtiem ilgi lūpu krāsas izmanto grimā, lai akcentētu sievišķību. Mūsdienās veikalu plauktos ir pieejamas daudz un dažādas lūpu krāsas simtiem toņos un tekstūrās – piemērotas katrai sezonai un noskaņojumam. Turpini lasīt un uzzini, kādu toņu lūpu krāsu iekļaut savā rudens make up maciņā.

 

Rudens sezonai piemērotākie lūpu krāsu toņi ietver dziļas, siltas un bagātas krāsas, kas atspoguļo rudens krāsu paleti un sniedz jūsu izskatam siltumu un pilnību.

 

Maģiskais sarkanbrūnais

 

Sarkanbrūnā (Maroon) krāsa ir klasiska izvēle rudenīgām lūpām. Tā nāk no dziļi sarkano toņu ģimenes un rada bagātu un klasisku sajūtu. Tumšie toņi piešķirs Tavam tēlam noslēpumainu un intriģējošu auru gan ofisā, gan vakara pasākumā.

 

Terra Cotta

 

Terra Cotta silti oranžie un brūnie toņi atspoguļo rudens lapu krāsu gammas. Šie toņi piešķir Jūsu lūpām siltumu un dziļumu, un lieliski izceļ sezonas noskaņu. Lieliski piemērota krāsa pastaigai dabā.

 

Sarkanvīns

 

Sarkanvīna toņa lūpu krāsa ir dzīvīga un pievilcīga, radot spilgtu un akcentētu izskatu. Šī krāsa ir lieliska izvēle rudens pasākumiem un vakara izklaidēm.

 

Dzintara oranžais

 

Dzintara un spilgti oranžā krāsa rada mirdzošu, siltu un enerģisku izskatu. Šis ir izteiksmīgs tonis, īpaši piemērots tiem, kas vēlas izcelties. Tas rada skaistu spīdumu un lieliski atspoguļo rudens gaismu spēles.

 

Mokas brūnais

 

Mokas brūnais ir pieklājīgs un elegants tonis, piemērots gan ikdienai, gan formālākiem pasākumiem. Papildini šo izvēli ar pieskaņotu džemperi vai šalli un jūties ērti un šarmanti.

 

Gada vēsajos mēnešos der atcerēties arī pareizu lūpu krāsas uzklāšanas tehniku, lai tā nedruptu un lūpas nekļūtu sausas.

 

Pirmkārt, vienmēr atceries pēc ādas attīrīšanas izmantot lūpu balzamu vai Šī sviestu, lai saglabātu veselīgas lūpas arī aukstā laikā.

Otrkārt, pievērs uzmanību lūpu krāsas veidam. Lai vai cik mīļa un iecienīta būtu tava matētā lūpu krāsa, šī nav labākā izvēle gada aukstajiem mēnešiem. Izvairies arī no spīdīgajām “glitter” lūpu krāsām, kas sausina lūpas. Taču, ja bez tām kādreiz neiztiksi, tad atceries par lūpu mitrināšanu ikdienā.

Treškārt, sasprēgājušas lūpas bieži vien ir neizbēgamas. Ja nu tā gadījies, tad izvēlies tumšākus toņus, kas labāk paslēps lūpu reljefu.

Ceturtkārt, glabā savas lūpu krāsas siltā vietā, lai nodrošinātu vieglu uzklāšanu.

 

Rudenim iestājoties nākas saskarties ar dzestriem rītiem un vēsiem vakariem, kas ietekmē mūsu make-up rutīnas. Ņem vērā laikapstākļus un uzzini piemērotākos lūpu krāsu veidus aukstajai sezonai iestājoties:

 

Lūpu krāsas ar balzamu

 

Šādas lūpu krāsas satur mitrinošas sastāvdaļas, kas rūpējas par lūpām un vienlaikus piešķir tām krāsu. Piemērotas tiem, kas vienlaikus vēlas gūt gan krāsu, gan kopjošu efektu.

 

Long-lasting (noturīgas) lūpu krāsas

 

Šīs lūpukrāsas ir formulētas, lai ilgstoši noturētu krāsu, neradot nepieciešamību biežai atjaunošanai. Tās ir praktiskas visas dienas garumā.

 

Mirdzošas (glossy) lūpu krāsas

 

Šīs lūpu krāsas lieliski noder kā virsslānis kombinācijā ar kādu citu lūpu krāsu, piemēram tumši sarkanā vai brūnā tonī, lai akcentētu un veidotu biezāku lūpu efektu.

 

Kad izvēlies lūpu krāsas nokrāsu, ir svarīgi ņemt vērā savu ādas toni  un personīgo stilu. Kurš no šiem toņiem būs piemērots tieši jums ir atkarīgs no jūsu individuālajām vēlmēm un noskaņojuma. Lai vai kādu izvēli veiksiet, visi no šiem rudens krāsu toņiem var palīdzēt radīt sezonai atbilstošu un burvīgu izskatu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru