Luminor paraksta pārrobežu apvienošanas līgumu

Turpinot juridisko apvienošanās procesu, 2018. gada 29. martā ir parakstīts Luminor Baltijā apvienošanas līgums un ziņojums. Apvienošanās paredz pilnīgu banku integrāciju, izveidojot galveno biroju Igaunijā un filiāles Latvijā un Lietuvā.

Apvienošanas līguma projekts un pieteikumi par filiāļu atvēršanu Latvijā un Lietuvā februārī tika iesniegti Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā un Igaunijas Finanšu uzraudzības iestādē.

Pārrobežu apvienošana ir atkarīga no Eiropas Centrālās bankas un vietējo finanšu uzraudzības iestāžu sniegtajām atļaujām un izvirzītajiem nosacījumiem. Plānots, ka juridiskās izmaiņas stāsies spēkā 2019. gada janvārī.

Ikdienas darbs un klientu apkalpošana turpināsies kā ierasts. Par citiem jaunumiem, tostarp pārmaiņām, kas saistītas ar produktu vienādošanu, jauniem piedāvājumiem klientiem un digitālajiem uzlabojumiem, stāstīsim atsevišķi.

Luminor mērķis ir izveidot spēcīgu, uz vietējiem klientiem orientētu finanšu pakalpojumu sniedzēju ar efektīvu pārvaldību, kas darbojas visā Baltijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru