Lūk, kuri ir asinssūcēji pēc zodiaka zīmes – ļoti bīstami vīrieši!

Vēzis

Šis nūģis un čīkstētājs katrā meitenē meklē savas mātes turpinājumu, un, ja atrod savu ideālu, tad obligāti centīsies viņu apprecēt. Vēzis ir aktīvs ģimenes ligzdiņas un ērtību mīlētājs – priekšlaicīgi savu sievu iedzīs kapā ar savām mūžīgajām pretenzijām par to, kā pareizi ir jāmazgā trauki, jābaro mīļotais kaķis un jāgatavo omlete. Laulības ar Vēzi ir sabojāta jaunība.

Lauva

Uz sevi ieciklējies Lauva sev apkārt nepamana nevienu citu, izņemot sevi pašu. Nu, ja vien tos, kuri viņu apbrīno. Viņš ir augstprātīgs, un uzskata sevi par pārāk augstsirdīgu, lai atcerētos aizvainojumus un solījumus. Karaliskā persona dievina tērēt naudu, dzīvot svinīgu dzīvi un sev apkārt pulcēt skaistas meitenes. Ārkārtīgi greizsirdīgs, ātri aizsvilstās un apvainojas. Pats necieš, ja kāds uz viņu ir greizsirdīgs, jo nevar pat pieļaut domu, ka kāds var uzskatīt viņu par savu īpašumu. Viņam ir jābūt tev vienmēr pirmajā vietā, un, ja tu pēkšņi pārcelsi jūsu tikšanos uz kādu citu dienu, jo tev jāapciemo slimā tante, tad var nāvīgi apvainoties. Kāda, pie velna, tante?

Jaunava

Tas ir ārprātīgs pedants. Viņš (pareizāk būtu teikt “viņa”) padarīs tevi traku ar sīkumiem un piezīmēm. Jaunava rūks, ka sviestā ir pārāk daudz holesterīna, bet cepts ēdiens vispār kuņģim ir kaitīgs. Līdz ārprātam slinks, bet sevi uzskata par strādīgu, jo dažreiz aizsvilstās par to, ka ir jāizdara kaut kāds sīkums. Ar emocijām viņam ir saspringti, pret mīlestību attiecas ļoti piesardzīgi.

Svari

Svari ir aizdomīgi, noslēpti un sīkumaini. Būs kaitinoši un var niknumu izlikt uz pirmo, kas patrāpās pa rokai, ja lietas nenotiek tā, kā viņam gribētos. Izdomā sev dažādas neeksistējošas problēmas, un pēc tam ilgi tās risina. Viņam ir daudz draugu, bet patiesībā nevienam īsti neuzticas.

Skorpions

Pretīgais, kaitinošais un ļaunatminīgais skorpions visu laiku ir nokaitināts, ja kaut kas ir izdarīts ne tā, kā viņš uzskata par pareizu esam. Pastāvīgā piekasīšanās un drūmais skatiens, kas ar savu smagumu spēj jūs gandrīz līdz jostasvietai iedzīt zemā, padarīs traku pilnīgi katru. Bet, kad šis kukainis sāks palikt greizsirdīgs, tad tev plāni klāsies. Naudu neskaita, tomēr lieliski atceras, cik reizes aizmirsāt papriecāties par viņa dāvanu.

Strēlnieks

Viņš nemelo. Bet tikai tāpēc, ka viņa būtība necieš melus. Nemelo pat tad, kad patiesību teikt nav saprātīgi. Ja viņš pieķers tevi melojam – gaidi nepatikšanas. Strēlnieks ir ārprātīgi greizsirdīgs, bet pats nepalaiž garām nevienus brunčus. Pat viņam raksturīgā humora sajūta nespēj kompensēt viņa trūkumus.

Mežāzis

Mežāzis – spītīgs par visiem divsimt procentiem un absolūtu neļauj sevi pārliecināt. Pat, ja viņš tev piekrīt, tad, vai nu jūsu viedokļi nejauši sakrita, vai arī viņš vienkārši negrib “cūkām bārstīt pērles”.  Pēdējā variantā vari būt pārliecināta – sirds dziļumos viņš nemaz arī nešaubās par savu taisnību. Mežāzis ir vēl arī tāds nūģis, viņš ar grūtībām pacieš skaļas, jautras ballītes un vispār var tikt uzskatīts par zudušu sabiedrībai, ja vien ar viņu neveic pāraudzināšanas darbus. Vispār, pārliecināt viņu, kā jau tika teikts iepriekš, nav reāli, tāpēc labāk spiest uz viņa interesi, un rūpīgi novest pie kādas idejas, lai Mežāzis nolemtu, ka tā ir viņa paša doma. Mežāzis ir vērienīgs, viņš uzskata, ka pazīst dzīvi, un tāpēc var tev stundām ilgi lasīt lekcijas par to, kā ir jādzīvo, un jo īpaši – kā jātērē nauda. Tāpēc labāk paturēt sava šopinga mazos prieciņus pie sevis.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs dievina sapņot un plānot kaut ko grandiozu, bet viņam reti, kad pietiek enerģijas un pacietības, lai kaut vai to uzsāktu. Viņš apsolīs tev visu kaut ko – turklāt solīšanas mirklī Ūdensvīrs pats tic, ka izpildīs solīto, – bet tu neuzticies viņa saldajiem solījumiem. Nopietnās lietās uz Ūdensvīru labāk nepaļauties, vēl jo vairāk, nevajag sapņot, ka varēsi uzvelt viņam atbildību par kaut ko uz viņa vīrišķīgajiem pleciem, labāk visupirms paļaujies pati uz sevi.

Zivis

Tev ir vajadzīgs normāls puisis, kurš ir par sevi pārliecināts un cieši stāv uz zemes, nevis lido kaut kur mākoņos? Tad tu neesi atnākusi pie īstā. Zivis dzīvo savās pasaulēs, pēc saviem likumiem un, kā likums, absolūti nav pielāgotas reālajai dzīvei. Zivis sirdī ir bērni, viņi ir neizlēmīgi, neparasti jūtīgi, un par viņiem vajag pastāvīgi rūpēties, savādāk viņi sava nepastāvīguma dēļ var pazust.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru