Lūk, kuri cilvēki jums krīt uz nerviem, balstoties uz jūsu zodiaka zīmi

Svari: tie, kas ir nevīžīgi pret citiem

Ja Svari atradīs savu ideālo partneri, taču uzzinās, ka viņi pret citiem cilvēkiem izturas kā pret mēsliem, bieži kavē, neatvainojas, nesaka ne “lūdzu”, ne “paldies”, šādām attiecībām nav lemts būt. Svariem nepieciešama taktiska un sociāla persona.

Skorpions: tie, kas nenoved darbus līdz galam

Ja ir kaut kas, kas var ārkārtīgi nokaitināt Skorpionus, tad tas ir flirts bez jebkāda turpinājuma. Ja jūs izturēsieties pret Skorpiona vēlmēm un uzskatiem ar necieņu, varat droši doties no viņiem prom. Kādēļ noskaņot mūzikas instrumentu, ja jūs negrasāties ar to spēlēt? Ja jūs lieki tērējat viņu laiku, Skorpioni ātri atradīs veidu, kā no jums atšūties.

Strēlnieks: tie, kas ir slinki

Strēlnieki ir adrenalīna narkomāni. Viņi vienmēr meklē piedzīvojumus un viņi līdz pat sirds dziļumiem ir darbaholiķi. Viņiem nepieciešams partneris, kas virza viņus uz priekšu un sniedz tādu kā grūdienu. Cilvēks, kas vēlas sev to pašu, ko vēlas Strēlnieki: nemitīgi attīstīt savu redzesloku un iegūt jaunu pieredzi.

Lasi vēl: 3 vismazāk greizsirdīgas zodiaka zīmes

Mežāzis: tie, kuriem nevar uzticēties un uz kuriem nevar paļauties

Mežāži necieš bezgaumīgus, apsēstus cilvēkus. Viņiem nepieciešams kāds, kas vienmēr ir pats par sevi. Ja cilvēks tēlo vai melo, Mežāži to saodīs jau pa kilometru. Galvenokārt tas ir tādēļ, ka Mežāži ļoti strādā un cīnās, lai viņiem piederētu tas, kas viņiem pašreiz jau ir (tajā skaitā arī pašvērtējums), tādēļ viņi sagaida to arī no citiem.

Ūdensvīrs: tie, kas ir aprobežoti

Ūdensvīriem, būdami cilvēki, kas nemitīgi paplašina savu redzesloku un zināšanas, ir nepieciešams cilvēks,           kas arī ir tik pat atvērts jaunām idejām. Ūdensvīri vēlas kaut reizi izmēģināt visu, turklāt tas nav tikai guļamistabā, arī citviet. Ja cilvēks ir aizvērts visam jaunajam, visticamākais, ka Ūdensvīri jums aizvērs durvis deguna galā.

Zivis: tie, kas ir pārāk runātīgi

Zivis ir tā zodiaka zīme, kurai nepieciešams klusums, miers un iespēja pabūt vienatnē prom no sava partnera. Viņi lieliski spēj nolasīt cilvēkus (nevis pēc vārdiem, bet gan ķermeņa kustībām), tādēļ viņi sagaida to pašu arī no sava partnera. Zivīm ir nepieciešams cilvēks, kas prot lasīt starp rindiņām un atstāt viņus vienus tad, kad viņiem tas ir nepieciešams. Viņu jutekliskās pasaules uztveres dēļ, viņus var nogurdināt partneris, kas nemitīgi runā. Zivīm ir nepieciešams cilvēks, kas sapratīs viņu vibrācijas un vajadzīgā brīdī spēs atstāt vienus.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru