Lūk, kādēļ Skorpionus nav iespējams aizmirst!

Jūs lēnām, taču ļoti pārliecināti, viņos iemīlēsieties.

Jūs varat būt pārliecināti, ka Skorpions nekad jūs nenodos. Viņi ir ļoti patiesi savās jūtās, un jūs to izjutīsiet brīdī, kas Skorpions jūsos iemīlēsies.

Skorpioni netērē velti laiku gadījuma sakariem. Viņi atzīst vien ilglaicīgas attiecības. Viņi jums savu mīlestību apsolīs tikai tad, ja vēlēsies jums būt līdzās vienmēr.

Ar Skorpionu attiecības nebūt nav vienkāršas. Viņi pārbaudīs jūsu pacietību, pārbaudīs visas robežas, nojauks sienas un atņems jums visus ieročus, šādi trāpot tieši jūsu sirdī. Skorpioni nebeigs censties, kamēr jūs viņiem neatvērsieties un pilnībā neuzticēsieties.

Mīlēt Skorpionu – uzdevums, kas nav piemērots cilvēkiem ar vāju sirdi. Taču viņos ir kaut kas tāds, kas mudina jūs noriskēt. Viņu pievilcīgais un noslēpumainais šarms ir neatkārtojams. Tieši tādēļ, lai kā arī jūs censtos, – nekad nespēsiet viņu aizmirst. Jūs noteikti vēlaties būt viņu redzeslokā, būt viņu mīlēti.

Skorpionu mīlestība ir mūžīga, tā iet pāri jebkādiem dzīves apstākļiem. Skorpioni vienkārši vēlas padarīt jūs par saviem, turēt cieši jo cieši un nekad nelaist vaļā.

Skorpions nekad nelaidīs jūs vaļā, bet jūs nevēlēsieties laist viņu vaļā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru