Lūk kādās attiecībās jūs būsiet laimīgi, ņemot vērā jūsu dzimšanas mēnesi

Janvāris

Attiecības, kurās jūs abi esiet neticami strādīgi un orientēti kā uz saviem individuālajiem mērķiem un karjeru, kā arī atbalstiet viens otru un aktīvi mudiniet rīkoties.

Februāris

Savstarpējās attiecības, kurās jūs metiet izaicinājumu viens otram un mudiniet viens otru iziet no savas komforta zonas ( jaunas aizraušanās, darba jautājumi u.tt.) taču, tajā pat laikā, jūs jūtieties drošībā un gūstiet 100% atbalstu un mīlestību par to, kas jūs esiet pašreizējā momentā.

Marts

Attiecības, kurās ciena labestību, līdzcietību un dziļi emocionālo saikni vienam ar otru: attiecības, kurās jūs jūtieties tā, it kā jūs vienmēr esiet bijuši paši labākie draugi viens otram un paši tuvākie kompanjoni.

Aprīlis

Attiecības, kurās jūs cieniet laiku, kas pavadīts kopā – vai tas būtu romantisks piedzīvojums vai pasēdēšana ar draugiem un motivāciju – pamēģināt kādu jaunu vaļasprieku vai ko tādu, no kā jūs parasti atsakāties.

Maijs

Attiecības, kurās jūs nekad nenomierināsieties, jo jūs vienlaikus pārdzīvojiet vairākus notikumus – gan patīkamus, gan ne visai. Jūs abi atvēliet laiku jaunradei, ceļojumiem uz jaunām vietām, individuālo prasmju slīpēšanai un vēlmei augt un attīstīties kā atsevišķi, tā arī kopā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru