Lūk, kā 2018. gads ietekmēs jūsu mīlas dzīvi, balstoties uz jūsu horoskopu

Jaunava

2018.gads ir tas gads, kad jūs beidzot satiksiet patiesu mīlestību. 2017. gads bija pilns ar jaunām cilvēku iepazīšanu, taču, jaunajam gadam atnākot, viss pilnībā mainīsies. Jūs sastapsieties ar kādu, kas izcelsies lielajā cilvēku pūlī. Iespējams, ka atradīsiet arī savu mūža mīlu, jums tikai atliek ieskatīties mazliet dziļāk un spēt to patiešām saskatīt! Uzdrīkstieties un runājiet ar nepazīstamiem cilvēkiem, iepazīstieties ar jauniem. Riskējiet! Nepalaidiet garām iespēju nostiprināt jaunas pazīšanās saites ar jauniem cilvēkiem.

Svari

Jums 2017. gads bija ļoti pārpildīts ar visu ko. Jūs nogājāt garu un nogurdinošu posmu savās romantiskajās attiecībās. Jūs meklējāt kādu, bet nebijāt īsti pārliecināti, ko tieši no cilvēka vēlaties. 2018. gads kļūs par gadu, kad jūs beidzot atvērsiet savas acis un sapratīsiet, ko tieši vēlaties no sava partnera.

Skorpions

2018.gads kļūs par liktenīgo gadu, kad iemācīsieties mīlēt arī paši sevi. Jums nepietiks laika attiecībām, jo jūs rūpīgi strādāsiet ar sevis pilnveidošanu. Jūs īsti negribēsiet nevienam pieķerties. Jūs jutīsieties spēcīgi, skaisti, drosmīgi un ļoti uzņēmīgi. Nākamajā gadā pasaule piederēs jums. Galu galā, jūs iemīlēsieties, taču līdz tam brīdim jau pagūsiet saprast, kā tas ir – mīlēt sevi.

Strēlnieks

2018.gads kļūs par gadu, kad jūs ieņemsiet stabilu nostāju savā privātajā dzīvē. Jaunajā gadā jūs beidzot aizliegsiet citiem cilvēkiem sevi izmantot. 2017. gads bija pilns ar pagaidu attiecībām, kuras laiku pa laikam mainījās. Taču 2018. gads būs īsto pārmaiņu gads. Jūs beigsiet vienreiz darīt visu to cilvēku labā, kuri vienkārši pret jums notīra savas dubļainās kājas. Jūs sapratīsiet, ka šie zemiskie cilvēki vairs nav pelnījuši jūsu dārgo laiku.

Mežāzis

Jūs vienmēr atgrūdāt mīlestību un, iespējams, jums bija arī intīma rakstura problēmas. Taču nesatraucieties, jo 2018. gadā jūs no visa šī nelāgā atbrīvosieties. Jaunajā gadā jūs atpūtīsieties, sajutīsieties daudz pašpārliecinātāki. Šajā gadā jūs pievilksiet cilvēkus kā magnētus. Jūs apkārtējiem šķitīsiet ļoti pievilcīgi, biežāk komunicēsiet ar citiem cilvēkiem. Jūs negribēsiet kādam pieķerties, jo beidzot dzīvē būs pienācis brīdis, kad varēsiet kārtīgi izvēlēties, kas patiesībā jums dzīvē nepieciešams.

Ūdensvīrs

2018.gads kļūs par gadu, kad jūs sastapsieties ar cilvēku, kurš pilnībā izmainīs jūsu dzīvi. Lai gan šis cilvēks var nebūtu jūsu īstais un vienīgais, viņš tik un tā spēlēs milzīgu lomu jūsu personības pārveidošanā un pilnveidošanā. Noteikti nepretojieties tam! Šis cilvēks jums sagatavos nozīmīgu dzīves mācību, kura nesīs jums tikai labumu.

Zivis

Nākošais gads kļūs par jūsu mīlas frontes veiksmīgāko laiku. Gads būs pārpildīts ar emocijām un kaisli visā tā krāšņumā. Jūs kļūsiet atvērti romantiskiem piedzīvojumiem un kaislīgām mīlestības izpausmēm. 2017. gads bija jūsu noslēgtības un neražu gads. Jaunais gads sniedz jums iespēju parādīt, uz ko patiesībā esat spējīgi. Īsta mīlestība jūs sagaida jau tepat aiz stūra!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru