Lūdzu, atbrīvojiet sev 2 minūtes laika un izlasiet šo rakstu un izglābiet savu dzīvību

Kā izdzīvot pēc sirdslēkmes, kad esat viens?

Tā kā daudzi cilvēki ir vieni brīdī, kad viņiem ir sirdslēkme, pirms brīža, kad cilvēks zaudē samaņu, viņam ir vien 10 sekundes, pēc kurām viņa sirds sāks sisties nevienmērīgi un viņš sāks just, ka tūlīt zaudēs samaņu.

Tomēr tādi upuri sev var palīdzēt ar vairākkārtīgu un ļoti enerģisku klepu. Pirms katras klepošanas ir jāveic dziļa ieelpa. Klepum jābūt dziļam un ilgstošam, gluži kā mitra klepus gadījumā. Ieelpai un klepum ir jāatkārtojas aptuveni ik pēc 2 sekundēm bez pārtraukuma, kamēr atbrauks palīdzība, vai arī līdz sajutīsiet, ka sirds ir sākusies sisties ierastajā ritmā.

Dziļas ieelpas nogādā plaušās skābekli, bet klepojošas kustības saspiež sirdi un pastiprina asins cirkulāciju. Sirds saspiešana arī palīdz tai atgūt ierasto ritmu. Tādā veidā sirdslēkmes upuri var paspēt nokļūt slimnīcā.

Pastāstiet par to pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam. Tas var palīdzēt glābt viņiem dzīvību!!!Kardiologi apgalvo, ka, ja katrs, kurš saņem šo ziņu, brīvprātīgi aizsūta to 10 cilvēkiem, tad viņš izglābj vismaz vienu dzīvību.

LASI VĒL: Augsts arteriālais asinsspiediens un asinsvadu aizsērēšana paliks pagātnē, ja jūs pagatavosiet šo maisījumu!

Kāpēc gan sūtīt jokus, lūdzu, izsūtiet šo ziņu, kas var glābt cilvēka dzīvību. Ja šis ziņojums atgriezīsies pie jums vairāk nekā vienu reizi….lūdzu, nedusmojieties…tieši otrādi, jums ir jābūt priecīgiem par to, ka jums ir daudz draugu, kas rūpējas par jums un turpina atgādināt, kā tikt galā ar sirdslēkmi.

P.S. Noteikti padalieties ar šo ar draugiem un tuviniekiem!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru