“LNT Brokastis” aicina dalīties ar savām 4. maija svinēšanas tradīcijām

4. maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā, ģimenes visā Latvijā tiekas pie svētku galdiem, lai svinētu brīvības svētkus un baudītu kopābūšanas prieku. Kanāls LNT un raidījums “LNT Brokastis” aicina atsaukties Latvijas ģimenes, lai radītu svētkus kopā! Dalieties ar savām 4. maija atzīmēšanas

tradīcijām https://skaties.lv/topsvetki/, augšupielādējot savas ģimenes foto un īsi pastāstot par savām tradīcijām! Interesantāko stāstu autorus apciemosim, ņemot līdzi gardumu somu, kas iepriecinās visu ģimeni.

Īstā svētku sajūta iet roku rokā ar tradīcijām, prieka pilnām sarunām un kopīgiem mirkļiem, baudot gardus ēdienus. Latvija – tie esam mēs, tās ir mūsu stiprās, skaistās un vienotās ģimenes. Un svētki taču rodas ģimenē – tie sākas pie svinību galda, uz kura celtas paaudzēs nodotas receptes – gardākie pīrāgi un cepeši, neparastākās uzkodas un kārdinoši saldie. Kāda ģimene katru gadu kopīgi dodas nolikt ziedus pie Brīvības pieminekļa, citi nolemj sarīkot rajona sakopšanas talku, vēl kāds dodas uz svētku pasākumiem… Kā šos svētkus svin jūsu mājās? Dalies ar saviem svētkiem un jaukākajām tradīcijām!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru