Lietas, uz kurām nekad nevajag taupīt! Īpaši jau uz #4!

1.Redzesloka paplašināšanā un dvēseles bagātināšanā. Tā var būt izglītība vai ceļojums, nav svarīgi – ja tas sniedz piepildījumu tavai dvēselei un paplašina tavu redzesloku, tad nekad nenožēlosi, ka esi tur ieguldījusi naudu. Tev šajā dzīvē pirmkārt ir jārupējās pašai par sevi un tikai tad par apkārtējiem.

2.Savā apkārtējā vidē. Tavs noskaņojums ir ļoti atkarīgs no tavas apkārtējās vides – jo sakārtotāka un harmoniskāka tā būs, jo labāk tu jutīsies. Tas attiecas gan uz darba vietu, gan mājām. Ja jūti, ka ir pienācis laiks jaunam dekoram uz darba galda vai kosmētiskajam remontam mājās, tad uz priekšu!

3.Savā ārienē. Āriene ir būtiska ne tikai pakārtējiem, bet arī tev pašai. Mums sievietēm ir vajadzība justies skaistām ne tikai iekšēji, bet arī ārēji, Ja sakopsi sevi ārēji jutīsies pašpārliecinātāka jebkurā dzīves situācijā un tā lūk ir daļa no taviem panākumiem!

LASI VĒL: Iegādājoties matu krāsas daudzas nepievērš uzmanību šiem skaitļiem, bet veltīgi

4.Veselībā. Nekad netaupi uz savu veselību. Ja to jau tev nav iemācījuši vecāki vai vecvecāki, tad es atkārtošos. Veselība ir pats galvenais! Un ar vārdu veselība šeit ir jāsaprot ne tikai vizītes pie ārsta, bet arī viss, kas tev pašai jādara, lai nenokļūtu pie ārsta – piemēram, ja tev patīk skriet, tad ieguldi naudu kvalitatīvos sporta apavos, lai izvairītos no ceļgalu traumām. Tas, ka tu vēl esi jauna un nejūti nekādas sāpēs un nesaskaries ar ierobežojumiem, nenozīmē, ka tas tā būs vienmēr!

Avots: lifehack.org

zelt

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru