Lieliska uzkoda svētku galdam – gaļas rulete “Konfetti”

Sākam gatavošanas procesu

  1. Pirmkārt notīrām sīpolu un burkānus. Pēc tam tos sagriežam mazos kubiciņos un liekam uzkarsētā pannā apcepties, līdz tie kļuvuši mīksti.
  2. Atsevišķā traukā liekam malto gaļu un tai pievienojam zirnīšus, kukurūzu, rīvmaizi, olu, sāli, maltos piparus un majonēzi. Visu kārtīgi samaisām.
  3. Kad mūsu dārzeņi ir gatavi, pieliekam tos klāt maltajai gaļai un atkal visu kārtīgi samaisām. Ja maltā gaļa nav ļoti plastiska, tad vēl var papildus pievienot olu.
  4. Izkārtojam alumīnija foliju divās kārtās un uz tās liekam izveidoto ruleti. Tālāk nepieciešams to satīt un folijas galus aptīt, gluži kā konfetti. Ja jums ir šaura, taisnstūrveida maizes cepšanas forma, tad varat izmantot arī to. Tad mēs ieklājam foliju un tajā kārtojam malto gaļu. Pēc tam apklājam to ar alumīnija folijas kārtu.
  5. Uzkarsējam cepeškrāsni līdz 200 grādiem un liekam tajā formu cepties aptuveni uz vienu stundu.
  6. Pēc noteiktā laika iztecēšanas izņemam gatavo gaļas ruleti un ļaujam tai 10 minūtes atdzist. Pēc tam vajag to izņemt gan no formas, gan no folijas. Pasniegt varat gan karstu, gan arī atdzesētu.

Jums vēl var iepatikties arī garšīgās kartupeļu ruletītes ar gaļu, kuru recepti atradīsiet mūsu mājaslapā.

Labu apetīti!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru