Lielais draudzības horoskops: ar ko esi vissaderīgākais?

DVĪŅI

Dvīņi, sabiedrības centrs! Mīl flirtēt un atrast daudz jaunus draugus. Viņi pēc dabas ir ļoti atbalstoši, kas viņus padara populārus un savā draugu lokā mīlētus. Viņi ir humora pilni un atvieglo draugu raizes.

Svari un Ūdensvīrs labi sader ar ziņkārīgajiem Dvīņiem, jo viņi tos labi izprot. Kad viņi ir kopā, vienmēr izmēģina jaunas un aizraujošas lietas, dodas piedzīvojumos. Lai spētu izveidot draudzības saites ar Dvīņiem, ir jābūt spontānam, bet arī jādod viņiem laiks atelpai.

Tā kā Ūdensvīrs un Dvīņi abi ir inteliģenti garastāvokļa cilvēki un labi jūtas sabiedrībā, viņu draudzības saderība ir ļoti spēcīga un elastīga.

Auns un Lauva arī var atrast saikni ar Dvīņiem.

LASI VĒL: Mājas un dzīvokļa numuram ir ļoti liela ietekme uz jūsu dzīvi! Precizitāte ir iespaidīga!

VĒZIS

Emocionālie krabji! Viņi ir pilni ar jūtīgumu, emocijām, līdzjūtību un ir ļoti rūpīgi savā pieejā. Tie, kuri iekļuvuši Vēža draugu lokā, ir ļoti laimīgi. Viņi nemeklē tik daudz uzmanības. Viņu atbalstošā daba palīdz viņiem viegli atrast draugus un nodibināt draudzības saites. Viņi labprāt palīdz draugiem atrisināt problēmas un ir ļoti lojāli, līdz tiek nodoti.

Jaunavas ļoti labi izprot Vēžus un viņu draudzības saderība ir lieliska. Arī Skorpioni ir uzticīgi Vēžiem. Šīs trīs zīmes kopā veido trio, kurš lieliski izprot viens otru.

Arī Vērši un Zivis ir piemēroti draugi Vēžiem.

LAUVA

Dinamiskās un agresīvās Lauvas! Viņi ir pilni jautrības un humora, mīl atrasties sabiedrībā ar utopisku dabu.

Sadraudzēties ar Lauvu nav tik vienkārši viņu agresīvā temperamenta dēļ. Viņiem patīk atrasties uzmanības centrā un draugu lokā.

Lauvām, tāpat kā Strēlniekiem un Auniem, patīk piedzīvojumi. Viņi nespēj palikt vieni kā Lauvas. Šis trio kopā meklēs daudz un dažādus piedzīvojumus un viņus, protams, vadīs Lauva. Vēl jo vairāk, Strēlniekam un Aunam parasti nav nekas pretī, ja Lauva uzņemas vadību.

Mežāzis un Svari arī var būt lieliski draugi Lauvam.

JAUNAVA

Šarmantie eņģeļi ir pazīstami kā inteliģenti, apburoši cilvēki un lieli perfekcionisti. Izbauda citu cilvēku kompāniju un nekad neatsakās sniegt padomu. Viņu stratēģiskā un mierīgā daba padara viņus par lieliskiem domātājiem. Viņi viegli spēj sadraudzēties par spīti kautrīgajai dabai. Viņi ir uzticami saviem draugiem.

Vēzis un Mežāzis labi sader ar Jaunavu. Emocionālie Vēži ļoti labi un dziļi spēj izprast Jaunavas, taču Mežāži palīdz viņiem saglabāt līdzsvaru starp loģiku un emocijām. Jaunavas izbauda abu kompāniju un daudz jautru brīžu pavada ar abiem.

Arī Vērši un Auni ir lieliski draugi Jaunavai.

LASI VĒL: Šīs zīmes pārstāvji ir labākie vecāki un dzīvesbiedri

SVARI

Ideāli Svari! Viņi ir līdzsvarā starp agresiju un ideālistisku dabu. Viņi ir drosmīgi, un viņiem piemīt līdera īpašības. Viņiem patīk atrast daudz jaunu draugu. Viņi ir lieliski padomdevēji. Tāpat kā viņu Zodiaka attēlojums, viņi izsver par un pret ikkatrā dzīves situācijā.

Lauvas un Dvīņi ir vispiemērotākie draugi Svariem, jo gan Lauvas, gan Svari ir dinamiski un agresīvi, un Dvīņiem patīk atrasties sabiedrībā tāpat kā Svariem. Viens otra kompānijā viņi laiku pavada daudzveidīgi un aizraujoši.

Arī Vērši un Ūdensvīri ir piemēroti draugi Svariem.

SKORPIONS

Stratēģiskais skorpions! Noslēpumains, tālredzīgs un kritisks – viņa izteiktākās īpašības.

Skorpioniem ir lieliskas organizēšanas spējas, un viņi ir atzīti sava vadīšanas spēka un vieduma dēļ. Viņiem varbūt nav tik daudz draugu, bet viņi ir tuvi un uzticami draugi. Viņi var būt kritiski, tāpat kā viņu sāpīgais dzēliens, ja aizvainoti, aizskarti un sāpināti. Bet viņu draudzība ir ļoti uzticama ilgtermiņā un var būt uz mūžu.

Zivis un Vēži ir lieliski draugi Skorpioniem, jo viņi ir jūtīgie un emocionālie, kuri nekad nevienu neaizskars. Viņu rūpīgās un mīlošās īpašības remdē Skorpiona dabu.

Ūdensvīrs un Jaunava arī var būt lieliski draugi Skorpionam.

STRĒLNIEKS

Precīzie lokšāvēji! Pēc dabas loģiski, precīzi, dinamiski un drosmīgi. Viņi ir lieliski komunikācijā ar cilvēkiem un iegūst daudz lielisku draugu. Viņiem ir ļoti plašs prāts, un viņi mīl ceļot un doties piedzīvojumos. Viņi itin visur, lai arī kur nedotos, viegli spēj atrast jaunus draugus. Viņi saviem draugiem nežēlo sniegt atbalstu, spēj viegli sadarboties ar jebkuru un vienmēr ir šarmanti.

Zivis un Lauvas ir lieliski draugi Strēlniekam viņu emocionālo personību dēļ, kā arī tāpēc, ka viņi uzdrīkstas darīt to, no kā citi atteiktos.

Zivis ir emocionālas un jūtīgas, tāpēc Strēlnieki ar viņām dalās itin visā.

Lauvas ir ideāli piedzīvojumu pārinieki.

Ūdensvīrs un Svari arī var būt piemēroti draugi Strēlniekam.

LASI VĒL: Vissliktākie draudzeņu padomi

MEŽĀZIS
Intelektuālie ragaiņi! Mežāzim patīk pārāk daudz domāt un piemīt lieliskas līdera spējas.

Viņi ir ļoti apdomīgi un bieži vien ikvienu problēmu vai izaicinājumu analizē līdz pašiem pamatiem. Viņi ir uzticami, patiesi un lieliski ilgtermiņa draudzībām.

Draugi viņus ciena, jo viņi dalās ar savām zināšanām un neskopojas sniegt labu padomu.

Jaunavas un Vērši var kļūt par Mežāža labākajiem draugiem, jo Jaunavas ir lieliski domāšanas un filozofēšanas partneri, bet Vērši tur viņus līdzsvarā un sniedz enerģiju, kad tas nepieciešams.

Mežāži neuzticas uzreiz agrīnā draudzībā, bet, tiklīdz tā ir nostiprinājusies, viņi uzticas tiem, kurus uzskata par labiem draugiem.

Arī Skorpioni un Zivis var būt ideāli draugi Mežāzim.

ŪDENSVĪRS

Stiprie ūdens nesēji! Mierīgi savā pieejā, bet dažreiz tomēr var būt agresīvi un dinamiski.

Viņiem patīk saglabāt kārtību un organizētību. Viņiem ir mazliet grūti grūti nodibināt tuvas draudzības saites, bet viņi tic “masveida draudzībai”. Viņiem patīk sava brīvība, tāpēc jūtas ērti tikai ar tiem, kuri arī to ciena.

Taču, kad Ūdensvīri domā par draudzību, kura balstīta uz intelektu, viņi tic ilgtermiņa draudzībai.

Svari un Dvīņi ir vislabākie draugi Ūdensvīriem, jo Svari ir ļoti intelektuāli, kas ļauj Ūdensvīram justies ērti, un Dvīņi ar savu humoru vienmēr spēj sasmīdināt un padarīt kopā pavadīto laiku aizraujošu.

Auni un Strēlnieki arī ir ideāli draugi Ūdensvīram.

ZIVIS

Jūtīgais Zivju duets! Ļoti emocionāli, rūpju pilni un apzinīgi pēc dabas. Viņi nekad pat nedomā par kāda aizskaršanu vai sāpināšanu.

Viņi ir ļoti līdzjūtīgi, raizējas par savu draugu problēmām un gandrīz vienmēr piedāvā palīdzību tiem, kuriem ir mazāk paveicies vai ir nonākuši kaut kāda cita veida likstās. Viņus pazīst kā mazliet noslēpumainus, bet tomēr lieliskus komunikācijā ar apkārtējiem.

Viņi ļoti labi spēj klausīties un ir neatlaidīgi pētnieki. Viņu jūtība nav viņu vājība. Grūtos brīžos viņi var būt visuzticamākie un visgādīgākie draugi.

Skorpioni un Vēži var būt viņu labākie draugi, jo Skorpioni viņus aizstāv, pretī saņemot emocionālās rūpes, un Vēži liek viņiem justies mājīgi, jo abi pēc dabas ir emocionāli. Arī Strēlnieki un Mežāži var būt lieliski piemēroti draugi Zivīm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru