Labots – VEF Kultūras pils aicina svinēt Otrās Lieldienas kopā ar grupu “Iļģi”

2.aprīlī plkst. 15.00 VEF Kultūras pils vestibilā notiks Lieldienu tradīcijām veltīts grupas “Iļģi” koncerts MĒS BIJĀM SPĒLMANĪŠI.

Lieldienu tradīcijām veltītajā koncertprogrammā kopā ar Ilgu Reiznieci un grupas mūziķiem būs iespēja iesaistīties kopīgās ritmu spēlēs un dziedāšanā, uzzināt daudz interesanta par Lieldienu tradīcijām un mūzikas instrumentiem. Dzirdēsim un dziedāsim dziesmas par putniem, dzīvniekiem, gaidāmo vasaru, kā arī smieklīgās jautājumu un atbilžu dziesmas.

Ar skatītājiem sarunāsies ne tikai grupas vadītāja Ilga Reizniece, bet visi grupas mūziķi. Un ne jau vienkārši runāsies un stāstīs – katrs mūziķis iepazīstinās ar saviem instrumentiem, sniegs paraugdemonstrējumus, uzdos mīklas un iesaistīs kopīgās ritmu spēlēs un dziedāšanā!

Pasākums notiks VEF Kultūras pils vestibilā. Lai mazie klausītāji varētu labāk izbaudīt ritma saspēles un mīklu minēšanu, bērni tiek aicināti paņemt līdzi spilvenu, uz kā sēdēt pie skatuves, un olu ripināšanas sacensībām arī kādu pašu krāsotu olu. 

Ilga Reizniece stāsta par gaidāmo: “Kopā dziedāsim, spēlēsim, uzzināsim daudz ko interesantu par mūzikas instrumentiem no pašiem mūziķiem, kā arī minēsim mīklas par dabas atmodu un atbildēsim uz āķīgiem jautājumiem.”

Pasākumā ieeja bez maksas.

Vairāk informācijas: www.vefkp.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru