Kuru no šīm kastītēm jūs gribētu atvērt? Izvēlieties dāvanu un uzziniet, kas jūs jaunajā gadā sagaida!

#2. Gads jums būs maģisks. 2017. gads jums atnesīs vēl neredzētu veiksmi. Vienkārši mistiskā veidā jūsu vispārdrošākās vēlmes tiks īstenotas. Šis būs brīnumainu sakritību un maģisku tikšanos gads. Tā kā ievēlieties daudz un esiet drošāki savos sapņos! Galvenais – atcerieties to, ka ne visas vēlēšanās piepildās mums par labu, tāpēc tikai tīra un patiesa sirds, kā arī labi nodomi pasargās jūs no problēmām.

#3. Ģimenes un mājīguma gads. Šajā gadā jums sagribēsies īstu ģimenes mājīgumu un siltumu. Jūs vairāk laika pavadīsiet ar tuviniekiem un, iespējams, ieplānosiet remontu. Jūsos brīnumainā kārtā pamodīsies saimniece un meistare vienā personā. Tuvinieki var izbrīnīties par tādām pārmaiņām, bet viņi noteikti novērtēs jūsu cenšanos. Tomēr pacentieties atvēlēt laiku, ko pavadīt kopā ar draugiem un nodoties hobijam. Jūs taču negribat no mājas pavarda glabātājas pārvērsties par mājās sēdētāju?

#4. Avantūru gads. 2017. gads uzdāvinās jums neaizmirstamus piedzīvojumus un avantūras. Jūs gaida iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem, ceļojumi un negaidītu dzīves pavērsienu jūra. Droši pakojiet čemodānus un dodieties jaunu iespaidu meklējumos. Šis gads būs atklājumu gads, tāpēc nebaidieties riskēt un pamēģināt kaut ko jaunu.

#5. Jautrības gads. Lai cik nopietni jūs arī necenstos izskatīties, jūsos dzīvo mazs bērniņš, kas atrodas pastāvīgos jautrības, svētku un spilgtu iespaidu meklējumos. Šajā gadā jūs gaida daudz ballītes, dziesmas un dejas, kurām noteikti atradīsies iemesls. Neierobežojiet sevi – jūsu pozitīvisms un nebeidzamā enerģija noteikti piesaistīts jūsu dzīvē labsirdīgus un atsaucīgus cilvēkus, kuri dāvās jums vēl vairāk smieklus un smaidus.

#6. Šis gads jums būs mierīgs un vienmērīgs. Jūs esat daudz strādajuši iepriekšējos gados, un veiksme beidzot ir uzsmaidījusi arī jums. Šajā gadā jūs baudīsiet sava darba augļus. Jūs ilgi strādājāt, lai kļūtu par autoritāti. Tagad ir pienācis laiks jūsu autoritātei strādāt jūsu labā. Jūs iemantosiet cieņu kolēģu un paziņu vidū. Iespējams, jūs gaida karjeras maiņa vai arī algas paaugstinājums. Galvenais – negulēt uz lauriem pārāk ilgi un attaisnot uz jums liktās cerības.

#7. Pārsteigumu gads.  2017. gadā jūs varat aklāt sevī kaut ko jaunu. Izpētiet savu jūtīgumu, pamēģiniet jaunus ēdienus, ceļojiet, izejiet masāžas kursus vai arī pierakstieties uz zīmēšanas nodarbībām. Pastāv ļoti liela iespējamība, ka šajā gadā jums atvērsies otrā dzīves elpa, un jūs atradīsies savu aicinājumu vai arī jaunu aizraušanos.

#8. Jūs sagaida romantikas gads. Jūsu 2017. gads būs romantikas, jaunu tikšanos un negaidītu atzīšanos pilns. Šajā gadā jūs varat satikt savu otro pusīti, bet, ja jums jau ir palaimējies satikt savu īpašo cilvēku, jūs var sagaidīt negaidīts (vai arī tieši ļoti gaidīts) sirds un rokas piedāvājums!

#9. Gads būs dāsns pret jums. Jums patīk atrasties starp skaistām lietām un ietekmīgiem cilvēkiem. Šajā gadā jūs sagaida liela uzmanība no pretējā dzimuma puses, patīkami pārsteigumi un avantūras. Jūsu finansu stāvoklis var ievērojami uzlaboties un nostiprināties šajā gadā, ja vien pratīsiet gudri ar tiem apieties un neizšķiedīsiet visu naudu vējā.

Atcerieties, ka jaunais gads vien veicina mērķu īstenošanu  un dāvā iespējas tās īstenot. Bet, vai jūs tās izmantosiet – tas ir atkarīgs tikai un vienīgi no jums.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru