Kurai no Zodiaka zīmēm 2018. gadā ir lemts attīrīties caur ciešanām, bet kuram “sasmērēties” caur baudu

Auns

Šis gads Auniem droši vien paliks atmiņā – tas ir dāsns ar romantiskām tikšanās reizēm un pieķeršanos, sola ne tikai aizraušanos, bet arī īstu mīlestību un neviltotu kaisli. Pēc diezgan saspringta 2017. gada, jūs varat rēķināties ar ilgi gaidīto stabilitāti, emocionālu komfortu un uzticamām attiecībām. Vientuļie šīs zīmes pārstāvji satiks savu “ideālo otro pusīti” – tieši to, par kuras esamību viņi ne brīdi nešaubījās.

Gads iepriecinās arī tos, kuri jau ir satikuši savu likteni – esošās attiecības kļūst vēl izturīgākas, romantiskās saiknes iegūst prakstiski neizjaucamu raksturu.

Izbaudiet katru mirkli, kuru pavadiet kopā ar mīļoto cilvēku. Šajā gadā jums ir iespēja saprast, kas īsti ir patiesa harmonija attiecībās.
Gada beigas ir vēl labvēlīgāks laiks laulībām.

Skorpions

Nelīdzens un neviennozīmīgs gads – te labs, te grūti izturams. Pie tā plusiem var pievienot to, ka jau esošas jūtas kļūst dziļākas un izturīgākas. Rezultātā daudzi Skorpioni, kuri ilgu laiku nereģistrēja savas attiecības ar savu “otro pusīti”, beidzot dosies pie altāra. Turklāt atbildīgais lēmums par stāšanos laulībā tiks pieņemts viegli, bez iekšējas pretošanās un šaubām, bet pirmskāzu klapatas nebūt neliksies mokošas.

Tie Skorpioni, kas atrodas partnera meklējumos, negaidīti atklās, ka jau viņu pazīst – paziņas, draudzīgas vai darba attiecības atvērsies no romantiskās puses. Tas, kas agrāk likās gandrīz neiespējams, kļūst reāls, bet no tā ne mazāk patīkams!

Bet ir arī sliktā ziņa. Jūs kaut kur pazaudējāt savu pacietības trauku, un tā vietā izmantojat kaut ko līdzīgi kristāla glāzei; vismaz piepildās tā acumirklī. Tāpēc šī gada laikā pat harmonisku pāru vidū radīsies strīdi, turklāt pavisam nopietni. Jūsu apvainojošie vārdi, pretenzijas un pārmetumi nebūs viegli aizmirstami, turklāt jūs pat arī necenšaties nogludināt savu vainu. Nav pārsteigums, ka jūsu partneris izrādīs neapmierinātību.

Mācieties mierīgi apspriest problēmas. 2018. gadā tas būs vienkārši nepieciešams.

Dvīņi

Nākamajā gadā zvaigznes ne reizi vien izrādīs jums savu labvēlību. “Mīlestība” – tas ir jautājums, kas dienas kārtībā parādīsies biežāk nekā jebkad agrāk.
Ja pēdējā laikā jūsu privātajā dzīvē radās problēmas, kurām likās, ka nav atrisinājuma, tad 2018. gadā jūs varēsiet pārliecināties par to, ka situācija nemaz nav bezizejas, un viss vēl var nokārtoties vislabākajā veidā. Nebaidieties pieņemt stingrus lēmumus. Dažiem šīs zīmes pārstāvjiem nāksies pašiem pēc savas iniciatīvas pārtraukt problemātiskās attiecības – kā balva būs iespēja satikt savu laimi.

Harmoniskiem pāriem gads ir labvēlīgs. Daudzi Dvīņi 2018. gadā spers atbildīgu soli – piemēram, nodibinās laulību vai arī kļūs par vecākiem. Pret tādām pārmaiņām attiecieties mierīgi, tās nesola neko sliktu.

Ja jūs atrodaties savas otrās pusītes meklējumos, tad pievērsiet uzmnaību interešu klubiem, priekšroku dodiet nevis iepazīšanās mājaslapām, bet gan tematiskajiem forumiem. Nākamajā gadā starp vienādi domājošiem viegli radīsies abpusējas simpātijas, mērķtiecīgi pārvēršoties par dziļām un spēcīgām jūtām.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru