Kūkums jums nav vajadzīgs. Steidzīgi sāciet veikt šos vingrojumus! (video)

Man šie vingrojumi ļoti palīdzēja!

Kā atbrīvoties no nesmukā kūkuma uz kakla reizi par visām reizēm? Šis jautājums nomoka lielāko daļu sieviešu. Ievērojot rekomendācijas un veicot vingrinājumus, tagad no tā ir pavisam reāli atbrīvoties mājas apstākļos!

Šo problēmu nereti dēvē par “vecmeitu kūkumu”, jo tā rodas sievietēm, kas pārdzīvo klimaksu. Bet mūsdienu dzīvesveids liek  ar šādu problēmu sastapties arī jaunām un skaistām meitenēm, sagādājot tām ne mazums neērtību un galvassāpju.

Slimība, kurai piešķirts briesmīgais nosaukums “atraitņu kūkums” – tā ir tauku audu uzkrāšanās pēc skaita septītajā kakla skriemelī. Parasti šo skriemeli pavisam viegli var sataustīt ar roku, jo tas ir visvairāk izvirzīts uz āru.

Bet nodarbojoties ar vingrošanu katru dienu un cenšoties ēst liesus produkuts, jūs ātri vien tiksiet uz pareizā ceļa un atbrīvosieties no kūkuma.

Pareiza vingrošana palīdzēs ne tikai noturēt visa ķermeņa muskuļus tonusā, bet arī atveseļoties. Izpildot piedāvāto vingrinājumu kompleksu, jūs varēsiet gūt panākumus, atbrīvojoties no “atraitņu kūkuma”.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru