Krāsnī cepti, pildīti kartupeļi ar šķiņķi un sēnēm

Gatavošanas gaita:

  1. Nomazgājiet kartupeļus, cepiet tos ar visu mizu cepeškrāsnī, tad sagrieziet uz pusēm, izņemiet mīkstumu, atstājot plānas sieniņas.
  2. Samaisiet mīkstumus ar apceptiem produktiem, kas ir sagriezti salmiņos.
  3. Pievienojot sāli un piparus, piepildiet pildījumu ar zaļumiem un sadrupinātiem vārītas olas dzeltenumiem.
  4. Izlieciet pildījumu kartupeļos, virsū uzberiet rīvētu sieru, sviestu un kārtīgi cepiet cepeškrāsnī līdz siers ir zeltains.

Labu apetīti!

Avots: adme.ru

logo_ireceptes2-346x321

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru