Ko nozīmē zīmējumi, kurus mēs neapzināti zīmējam?

Vai jūs esat kādreiz aizdomājušies, ko nozīmē tie dažādie zīmējumi, kurus mēs nedomājot skricelējam uz papīra?

Psihologi apgalvo: aptuveni deviņi cilvēki no desmit vecumā no 18 līdz 34 gadiem pastāvīgi zīmē, bet starp tiem, kuri ir vecāki par 65 gadiem – aptuveni 6 cilvēki no desmit. Zināms, ka Džonam Kenedijam patika zīmēt buru laivas. Pēc atzīta grafologa domām, tas liecina par lielu uzstājību un dzīves enerģiju.

Bet, kam līdzinās jūsu mākslas darbi?!

Ciparu parāde

Ciparu zīmēšanas mīļotāju satrauc tikai un vienīgi materiālās vērtības. Pirmais variants – jūs aprēķināt, kur un kā var nopelnīt. Otrais – jūs domājat, kā tikt galā ar parādiem.

Lai vienmēr būtu saule

Piezīmju grāmatiņas lappuses izrotā saule vai virtenes? Paradoksāli, bet jūsu noskaņojums nebūt nav tik skaists, kā šie zīmējumi. Jums pietrūkst siltuma, rūpes un uzmanības. Jūs sapņojat par draudzību un maigumu. Vēlaties padomu? Pacentieties tuvākajā laikā biežāk atrasties starp cilvēkiem. Piezvaniet draugiem, aizejiet ar viņiem uz kino vai pastaigā, pasēdiet kafejnīcā. Tad arī saulīte parādīsies ne tikai uz papīra, bet arī jūsu dvēselē.

Ak, šīs figūras

Kvadrāti, rombi, trīsstūri liecina par skaidriem mērķiem un stingru pārliecību. Tādas figūras zīmē cilvēki, kuri ir pieraduši atklāti izteikt savu viedokli. Viņi cenšas neatpalikt no pretinieka, tiem ir praktisks prāts, labi attīstīta loģiskā domāšana un viņi spēj ieņemt vadošu amatu. Turklāt simetriskas formas nozīmē uzticību rūpīgumam un kārtībai, aprēķinu un spēju visu plānot. Tajā pašā laikā, ja figūru stūri ir pārāk asi uzzīmēti – tā ir acīmredzama tieksme uz agresiju. Jūsu problēma ir pārāk liela koncentrēšanās, kas neļauj jums kārtīgi atslābināties.

Krustiņi bez nullītēm

Krustiņi apzīmē vainas sajūtu. Iespējams, ka jūs kādu aizvainojāt, vai arī neizpildījāt solījumu, vai arī jums liekas, ka apkārtējie jums kaut ko pārmet. Ātrāk visu apspriediet, kas jūs nomāc, vai arī palūdziet piedošanu, un jums uzreiz kļūs vieglāk. Starp citu, jūsu zīmējumā var būt ne tikai parasti krustiņi, bet, piemēram, rotājumi vai modeļi, kas satur krustiņveidīgus elementus. Kā likums, tādu veidu zīmē sievietes.

Spirāles, apļi, viļņveidīgas līnijas

Svešas problēmas jūs ne īpaši satrauc vai arī vispār neinteresē. Jūs esat ļoti noslēpumains un intraverts cilvēks, jums nepatīk, kad citi lien jūsu darīšanās. Iespējams, jūs pārdzīvojat vieglu krīzi. Tagad jūs esat īsts kailais vads. Pacentieties turēt sevi rokās, savādāk varat uzsprāgt un aizvainot sarunubiedru.

Spīdi, spīdi, zvaigznīte…

Zvaigzne ir optimistiskas dabas rādītājs. Saskāries ar problēmu, tāds cilvēks cenšas nenolaist rokas un cenšas ātrāk tikt galā ar grūtībām. Turklāt tāda veida zīmējums parāda “skricelētāja” vēlmi pievērst sev uzmanību.

Uz lauka reiz bērziņš auga…

Smalkus kokus ar kailiem zariem zīmē pazuduši un satraukti cilvēki. Bet lapu kronis un smalkais stumbrs parāda, ka jūs esat enerģisks, dzīvespriecīgs un dotajā brīdī jūs nekas nesatrauc.

Sirsniņa pie sirsniņas

Jūs esat pārpildīts ar jūtām. Gribas noskūpstīt visu pasauli. Bet jūs pastāvīgi aizturat savas emocijas, un no malas jūs liekaties stingrs un nepieejams. Turklāt, jo lielāks zīmējums, jo lielāka atšķirība starp jūsu patieso seju un ierasto masku. Pietiks sevi kontrolēt, esiet atvērtāks un atbrīvotāks.

 Mājiņa bitēm

“Bišu sieti” liecina par tieksmi sakārtot un līdzsvarot dzīvi, gūt mieru, harmoniju ar sevi un apkārtējo pasauli. Turklāt tāds zīmējums var nozīmēt vēlmi veidot ģimeni, ko cilvēks pats bieži vien pat sev neatzīst.

Ziediņš

Ziedi un lapas liecina par labu raksturu. Tādi cilvēki ir atsaucīgi, un viņiem patīk palīdzēt citiem. Viņi ir arī jūtīgi un emocionāli. Ja cilvēks zīmē ziedus vāzē, tas nozīmē, ka viņam pastāvīgi ir nepieciešama papildporcija ar enerģiju.

Šahs vai mats

Jūs esat nonākuši nepatīkamā vai sarežģītā stāvoklī, tāpēc arī zīmējat šaha galdiņu. Un jūs vēlaties atrisināt visas problēmas, izstrādājot savu taktiku un stratēģiju, kā to dara šahisti. Starp citu, ja šāda veida zīmējumi jūsu piezīmju blociņā ir biežs viesis, tad jums ir slēptie kompleksi.

Avots: mirkrasoty.life

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru