Ko katrai Zodiaka zīmei ir jāpārtrauc darīt attiecībās

Svari

Jums ir jāpārstāj tik dziļi iedziļināties visās attiecībās, kurās atrodaties. Jums ir nepieciešams būt attiecībās, tas ir tas, kas jums patīk, bet jūsu pašvērtējums nedrīkst tikt noteikts, balstoties uz to, kurš atrodas jums blakus. Iemācieties sevi mīlēt. ч

Skorpions

Jums ir jāpārstāj aizrauties ar katru cilvēku, kuram jūs liksieties simpātiski. Jūs saejaties ar cilvēkie, un pēc tam centieties pietuvināt attiecību izbeigšanos. Kad jums ir pārāk daudz variantu, tas jūs dezorientē, un novērš no patiesā mērķa – mīlestības meklējumiem. Pat tad, kad jums blakus parādās pareizais cilvēks, jūs pastāvīgi meklējat vēl kādu.

Strēlnieks

Jums ir jāpārstāj dzīvo pagātnē, un ticēt, ka jūsu bijušais atgriezīsies. Jūs baidāties no sāpēm un jūs apņem bailes neatrast jaunu mīlestību, bet, ja jūs nespēsiet iet tālāk, jūs nesniegsiet sev iespēju satikt savu Vienīgo un neatkārtojamo.

Mežāzis

Jums ir jāpārstāj rūpēties par to, ko citi domā par jūsu attiecībām. Galu galā, tā ir jūsu darīšana, un nevienam citam nav tiesības to ietekmēt.

Ūdensvīrs

Jums ir jāpārstāj atdot cilvēkiem savu mīlestību, tajā pašā laikā sevi nemīlot. Jūs uzsākat attiecības, lai piepildītu tukšumu sevī, bet jūs tik un tā esat tukši. Šo tukšumu piepilda tikai sevis mīlestība, un nevis attiecības.

Zivis

Jums ir jāpārstāj iemīlēties seksa mīļotājos un jāpārslēdzas uz emocionālo nepieejamiem puišiem. Nav iespējams darīt to pašu, ar tiem pašiem cilvēkiem, un gaidīt kaut ko citu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru