Ķiploku eļļa

Pagatavošana

Notīrītu ķiploku izspiediet caur ķiploku spiedi, ielieciet stikla burkā un aplejiet ar eļļu, ievietojiet ledusskapī uz nakti. Nākamajā dienā samaisiet tējkaroti eļļas ar tādu pat daudzumu svaigi izspiestas citrona sulas. Iegūtās zāles lietojiet trīs reizes dienā 30 minūtes pirms ēšanas. Lietošanas kurss ir no 1 līdz 3 mēnešiem, kursu iespējams atkārtot, ievērojot pauzi 1 mēnesi.

LASI VĒL: Šī spēcīga dabiska recepte novērsīs sāpes locītavās jau pēc pirmās lietošanas. Šis maisījums tiešām dara brīnumus!

Tautas medicīna iesaka ar ķiploku eļļu sasmērēt sāpošās locītavas. Šiem mērķiem ķiploku var nespiest caur spiedi, bet vienkārši smalki sagriezt. Ierīvējiet līdzekli sāpīgajā vietā ar vieglām, masējošām kustībām, pēc tam aptiniet sāpopšo vietu ar pārtikas plēvi un pa virsu uzklājiet siltu vilnas lakatu un dodieties pie miera. No rīta nomazgājieties siltā dušā. Jau nākamajā dienā jūs sajutīsiet, ka sāpes ir mazinājušās. Šo procedūru atkārtojiet divus mēnešu garumā.

Tautas līdzekļa recepti ar tik plašu iedarbības sfēru ir vērts saglabāt! Un neaizmirstiet padalīties arī ar saviem draugiem.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru