Kas būtu jādara, kad tu saņem ziņojumu no sava bijušā

Kad es beidzot saņēmos un šos striķīšus  nogriezu, viņš pazaudēja kontroli pār mani. Tad viņš mēģināja kontrolēt, ko tad par mani domā citi. Viņš izplatīja par mani baumas un centās iespaidot citu domas. Viņš apkaunoja manu vārdu, it kā es biju tā problēma mūsu attiecībās, un pie visa vainīga esmu es. Tāpēc es jo vairāk gribēju dzirdēt izskaidrojumu – kāpēc viņš tā rīkojās.

Gāja dienas, tad nedēļas, mēneši un es pakāpeniski atguvos . es kļuvu laimīgāka, pašpārliecinātāka un brīvāka. Es dzīvoju tālāk un kad man telefons iezvanījās, es vairs necerēju, ka tas ir viņš.

Taču vienreiz tas bija viņš.

Katra meitene, esot attiecībās, cer, ka viņas vīrietis pateiks tos trīs vārdus, taču, kad attiecības ir izbeigušās tu ceri izdzirdēt pavisam ko citu, un viņš pateica tieši to: “Tev bija taisnība.”

Pirmkārt, jā – paldies, man bija taisnība, bet ko tu ar to domā. Apspriežot šo paziņojumu ar draudzenēm mēs nācās pie secinājuma: PIE VELLA!

Kad mums raksta bijušais, uz kura ziņojumiem jūs vairs necerējāt, nekad viņam neatbildiet. NEKAD. Ja tikai tas nav garš teksts , pilns ar atvainošanās vārdiem vai zvans ar lūgumu piedot. Viņš nejūtas vainīgs – viņš vienkārši izpēta situāciju.

Tāds dīvainais paziņojums kā “tev bija taisnība” ir kārtējais manipulēšanas veids, jo viņš izmanto tevi, lai pats justos labāk. Visticamāk, viņam vienkārši bija slikta diena, cieta viņa ego, un viņa kaut kā vajag pacelt savu pašnovērtējumu. Viņš domāja, ka tiklīdz jums pamās ar pirkstu, tā jūs skriesiet…. NEKĀ NEBIJ!

Meitenes, jūs esiet pārāk stipras, pārāk brīnišķīgas un pārāk gudras, lai uz to uzķertos. Atcerieties, kam viņš ir licis jums iziet cauri un ziniet, ka jūs esiet vērtas daudz vairāk.

Jūs dabūjāt to, ko gribējāt: viņš jums uzrakstīja. Lieciet viņam saprast, ka jūs viņa ziņojumu izlasījāt, un tad nobloķējiet viņa numuru un baudiet to, ka tagad jūs pašas kontrolējiet savu dzīvi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru