Pagatavošana
- Kartupeļus kārtīgi nomazgā un ar dakšiņu izdari pāris iedūrienus katrā kartupelī.
- Kartupeļus ieliec cepeškrāsnī un cep 180 grādu temperatūrā 45 minūtes. Pagatavošanas laiks var mainīties, atkarībā no kartupeļu lieluma.
- Sarīvē sieru uz smalkās rīves.
- Samaisi sieru ar mīkstu sviestu, majonēzi, dillēm un sasmalcinātu ķiploku.
- No siera maisījumu izvel porcijas lieluma bumbiņas.
- Kad kartupeļu atdzisuši, katrā veic krustveida iegriezumus tā, kā parādīts fotogrāfijā.
- Katra kartupeļa vidū ieliec siera bumbiņu. Ieliec kartupeļus uzkarsētā cepeškrāsnī uz pāris minūtēm – un vari likt galdā.
Tāds garnējums kļūs par lielisku papildinājumu jebkuram gaļas ēdienam!
Novēlam tev jaunus kulinārijas sasniegumus! Padalies ar šo recepti ar draugiem.