Kartupeļus tādā veidā tu vēl nebūsi gatavojusi! Gardākā piedeva, kādu es esmu ēdusi…

Pagatavošana

  • Kartupeļus kārtīgi nomazgā un ar dakšiņu izdari pāris iedūrienus katrā kartupelī.
  • Kartupeļus ieliec cepeškrāsnī un cep 180 grādu temperatūrā 45 minūtes. Pagatavošanas laiks var mainīties, atkarībā no kartupeļu lieluma.
  • Sarīvē sieru uz smalkās rīves.
  • Samaisi sieru ar mīkstu sviestu, majonēzi, dillēm un sasmalcinātu ķiploku.
  • No siera maisījumu izvel porcijas lieluma bumbiņas.
  • Kad kartupeļu atdzisuši, katrā veic krustveida iegriezumus tā, kā parādīts fotogrāfijā.
  • Katra kartupeļa vidū ieliec siera bumbiņu. Ieliec kartupeļus uzkarsētā cepeškrāsnī uz pāris minūtēm – un vari likt galdā.

Tāds garnējums kļūs par lielisku papildinājumu jebkuram gaļas ēdienam!

Novēlam tev jaunus kulinārijas sasniegumus! Padalies ar šo recepti ar draugiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru