Karjeras un finansu horoskops katrai Zodiaka zīmei visai nedēļai no 3. – 9. aprīlim

Vērsis (21. aprīlis – 20. maijs)

Materiālos labumus šīs nedēļas vidū iegūsiet tikai un vienīgi pateicoties darbiem, kas nav saistīti ar jūsu pamatdarbu. Palīgā nāks arī intuīcija un veiksmīgi finansiālie darījumi. Nesenie sasniegumi var tikt novērtēti un, iespējams, sagaidīsiet par padarīto arī prēmiju vai piemaksu.

Dvīņi (21. maijs – 21. jūnijs)

Pirmajā nedēļas dienā iespējamas prēmijas vai algas piemaksas. Šajās dienās noslēgtie darījumi solās būt veiksmīgi. Otrā nedēļas daļa atnesīs veiksmi tiem, kas atrodas darba meklējumos. Jums uzradīsies jauni un interesanti peļņas veidi, kas ne pa jokam papildinās jūsu maciņu.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Pirmdien nesekojiet līdzi apstākļiem, bet gan virzieties pēc paredzētā plāna. Pacentieties trešdien un piektdien nepakļaujieties mirkļa iegribām, jo šie ‘mirkļu iegribu’ pirkumi var galu galā nest jums tikai sarūgtinājumu.

 Lasi vēl: Emociju horoskops: no visjūtīgākā uz vienaldzīgāko. Uzzini par sevi un citiem kaut ko jaunu!

Lauva (23. jūlijs – 23. augusts)

Šajās dienās finansiālie jautājumi ies jums kā no rokas. Esiet uzmanīgi no krāpniekiem un tiem, kas vēlas uz jūsu rēķina risināt savas problēmas. Otrdien un trešdien varēsiet paļauties uz saviem draugiem un viņu atbalstu, tajā skaitā arī materiālo.

Jaunava (24. augusts – 22. septembris)

Finansiālā jomā jums šī nedēļa būs ļoti labvēlīga. Trešdien un sestdien iespējami kaut kādi ienākumi. Pirmdien tiks veikti veiksmīgi pirkumi, bet ceturtdien būs veiksmīgi banku un apmaiņu darījumi. Taču pašlaik zvaigznes iesaka izvairīties no nekustamā īpašuma iegādes.

Svari (23. septembris – 23. oktobris)

Ja runa ir par finansiālajiem darījumiem, iesakām pagaidīt pirms pieņemat drosmīgus un riskantus lēmumus. Šis nav piemērots laiks, lai pievērstu sev lieku uzmanību. Jūs iepriecēs fakts, ka ienākumi būs daudz lielāki par izdevumiem. Atlieciet šos liekos līdzekļus, lai tuvākajā laikā dotos atpūsties atvaļinājumā.

Skorpions (24. oktobris – 22. novembris)

Jaunie mērķi palīdzēs jums saņemties sparu un iegūt no darba ne tikai baudu, bet arī vairāk naudiņu. Trešdien iespējami lieli finansiālie darījumi. Jūsu autoritāte augs. Pēc neilga lika pie jums atgriezīsies iepriekšējie darba dēvēji, sniedzot ārkārtīgi interesantus darījumus un piedāvājumus. Nedēļas beigās jums tiks atgriezti parādi.

 Lasi vēl: Riebīgais horoskops: uzzini, kura zodiaka zīme ir visriebīgākā

Strēlnieks (23. novembris – 21. decembris)

Pirmdien iespējami lieli finansiālie ienākumi. Otrdiena lieliski piemērota iesākto finansiālo darījumu pabeigšanai. Centieties būt uzmanīgi ar dažādiem dokumentiem. Piektdien, iespējams, parādīsies jauns ienākumu avots.

Mežāzis (22. decembris – 20. janvāris)

Otrdien iesakām ļoti uzmanīgi rīkoties ar saviem un svešiem līdzekļiem. Iepauzējiet veikalu apmeklējumus, jo īpaši izvairieties no došanās uz milzīgiem lielveikaliem. Nepaļaujieties dažādu akciju un atlaižu vilinājumam.

Ūdensvīrs (21. janvāris – 19. februāris)

Aprīļa pirmā nedēļa būs lieliski piemērota, lai izveidotu finansiālos resursus savai nākotnei. Otrdien iesakām labāk neorganizēt biznesa tikšanās, jo pastāv iespēja, ka jūs tās nokavēsiet, kas galu galā var nelabvēlīgi ietekmēt jūsu attiecības ar darījuma partneriem. Ceturtdien iespējami izdevīgi darījumi, kurus vērts pārdomāt.

Zivis (20. februāris – 20. marts)

Otrdien esiet ļoti uzmanīgi darbā ar dokumentiem, nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus, jo jūsu pieļauto kļūdu cena būs pārāk augsta. Otrdien iesakām nerisināt nopietnus finansiālos darījumus. Trešdiena iepriecinās ar jauniem naudas ienākumiem. Izvairieties no noslēpumiem un klačām savu kolēģu starpā.

Dalieties ar šo rakstu arī ar saviem draugiem!

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru