Kāpostu pankūkas ar kefīru

SASTĀVDAĻAS:

  • 300-400 gr kāpostu
  • Kefīrs 200 ml
  • 1 ola
  • 1 sīpols
  • 3-5 ēdamkarotes miltu
  • augu eļļa
  • 1/3 tējkarotes irdinātāja
  • sāls pēc garšas

PAGATAVOŠANA:

Solis 1.  Sagriezt kāpostus, pēc iespējas smalkāk, apber ar sāli un paņurcīt ar rokām, lai tā kļūtu mīkstāka un atdalītos sula.

Solis 2. Sarīvēt uz rupjās rīves lielu sīpolu. Pielikt kāpostiem.

Solis 3. Pievienot kāpostiem un sīpoliem: kefīru, olu, miltus un irdinātāju, labi samaisīt. Mīkla būs kā biezs krējums, nepieciešamības gadījumā vēl piebērt miltus.

Solis 4.  Pannā uzkarsēt augu eļļu, un var cept pankūkas uz lēnas uguns līdz zeltainai krāsai.

Solis 5. Gatavās pankūkas likt uz papīra dvieļa, lai notek lielā eļļa. Pasniegt ar krējumu. Pankūkas ir garšīgas, gan karstas, gan aukstas.

Labu apetīti!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru