Kāpēc es pievilinu krāpniekus? Izlasi, ja arī Tu esi ”duraku magnēts”!

Pievilkšanas spēks.

Tie, kurus mēs satiekam, atspoguļo mūsu personību. Kad  mēs kādu satiekam, tad apzināti vai neapzināti, meklējam to, kas mums ir pazīstams. Kad mūs pievilina disfunkcionālie indivīdi, tas nenozīmē, ka mums piemīt tādi paši netikumi, kādi ir viņiem ( piemēram jūs neesat melis, krāpnieks vai seksuālais narkomāns). Tas varētu nozīmēt, ka pagātnē notika kāds neatrisināts atgadījums, kam vajag atrisinājumu.

Atgriešanās uz nozieguma vietu.

Jūsu sakaru shēmā attiecībās ar negodīgiem vīriešiem, ir neapzināta vēlēšanās atkārtot scenāriju no jūsu pagātnes, kurš nebeigsies ar happy end. Jūs atkārtosiet to atkal un atkal, atgriežoties uz nozieguma vietu, kamēr kāda tikšanās tomēr būs laimīga.

LASI VĒL: 3 Zodiaka zīmju sievietes, ar kurām attiecības ir pasakainas

Kas ir nepareizas – pareizais?

Pievēršat uzmanību, kā trūkst jūsu dzīvē. Jums ir jāuzdod sev jautājums: „Kas manā dzīvē aizgāja greizi, un ko es neapzināti cenšos izlabot?” Dažiem tā var būt iedoma, ka jūs neesat pelnījuši mīlestību. Kāpēc ir tāda iedoma un kā to visu mainīt – jums izskaidros kvalificēts terapeits.

Līdz ko jūs atpazīsiet savas vajadzības un jūsu psiholoģiskās problēmas, jums izdosies atrast tādu partneri, kas patiesi novērtēs jūs, jūsu uzticību un pievilcību.

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru